Închide meniul

Adi Mihalcea, după prima victorie la Dinamo! "Noi ca proştii am stat în izolare, alţii nu stau". Ce spune de schimbarea lui Borcea după numai un minut

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 iulie 2020, 16:20 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Adi Mihalcea, după prima victorie la Dinamo! "Noi ca proştii am stat în izolare, alţii nu stau". Ce spune de schimbarea lui Borcea după numai un minut

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Adrian Mihalcea, prima victorie la Dinamo

"Noi tratăm toate meciurile cât putem de bine, aveam nevoie de această victorie. Avem jucători abătuţi, preocupaţi de probleme. Nu mă interesează că a fost o victorie norocoasă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu am obţinut nimic cu această victorie. Sunt supărat, au fost multe greşeli, mi-a fost teamă. Acum, ne vom bucura. De mâine, începem pregătirea pentru meciul de Cupă, cu gândul la cel de duminică. 

E prima victorie în play-out. Noi ca proştii am stat în izolare, alţii nu stau. E un început, e prima victorie. Nu mă uit la clasament, e dezechilibrat, avem cele mai puţine lucruri. 

Am pierut un meci acasă cu 3-0, obiectivul nostru este acela de a ne salva. Vom vedea cum ne creionăm strategia. Trebuie să ne prezentăm şi să reuşim să câştigăm. Trebuie să fim realist şi să ne salvăm. Vom merge la victorie cu Iaşiul", a spus Mihalcea după meci. 

Borcea, schimbat de Mihalcea după un minut

Mihalcea l-a schimbat pe debutantul de 18 ani Borcea după numai 76 de secunde. Acesta a explicat că a fost o decizie tactică.  

Reclamă

"Vorbisem cu Borcea şi i-am explicat situaţia. Va avea situaţia să joace în meciurile următoare. Noi nu riscăm nimic cu copiii ăştia. Au capacitatea să facă faţă meciurilor. 

E o situaţie neplăcută, o gândire tactică. Trebuie să avem rezulate. Vom vedea dacă vom juca mai mult. Nu trebuie interpretat, asta e strategia", a mai spus Mihalcea.  

După primele 8 etape disputate din play-out, Dinamo e pe locul 7, retrogradabil, cu 20 de puncte. De notat şi faptul că echipa lui Mihalcea are două meciuri mai puţin disputate.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mihalcea a obţinut prima victorie pe banca lui Dinamo
  • Câinii roşii sunt pe locul 7 în play-out

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și