Închide meniul

Adi Popa a dat cărţile pe faţă! Ce a zis „Motoreta” despre transferul la CSA Steaua: „Trebuie să spunem adevărul!” + Ce l-a rugat pe Daniel Opriţa

Dragoș Vasile Publicat: 1 iulie 2021, 19:48

Adi Popa a dat cărţile pe faţă! Ce a zis „Motoreta despre transferul la CSA Steaua: „Trebuie să spunem adevărul! + Ce l-a rugat pe Daniel Opriţa

Adi Popa

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

  • Adi Popa a dat cărţile pe faţă
  • Ce spune „Motoreta” despre transferul la CSA Steaua

Întrebat despre posibilitatea de a îmbrăca tricoul „militarilor”, Adi Popa a explicat că nu se pune problema unui astfel de mutări. Fostul jucător al FCSB l-a rugat pe Daniel Opriţa să îl lase să se pregătească cu elevii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Popa a dat cărţile pe faţă! Ce spune „Motoreta” despre transferul la CSA Steaua

„Eu locuiesc lângă stadion şi cum am terminat contractul cu Academica, am mers ieri (n.r. miercuri, 30 iunie) să fac o mișcare acolo. Și azi am mers să fac un antrenament și cu ei. Nu există nicio negociere, nicio tatonare.

Trebuie să spunem adevărul. Orice jucător se simte mândru când este apreciat într-un loc. Le mulțumesc, dar nu s-a pus problema, nu a existat nicio negociere. Chiar am vorbit cu Daniel Oprița astăzi, l-am rugat să pot să fac și eu, cât îmi permite, fără a-l deranja la antrenament. Să-mi rezolv și eu problemele, iar apoi să văd pe unde o apuc. Atât, nimic mai mult”, a spus Adi Popa la Digi Sport.

Reclamă
Citește și:

EXCLUSIV AS.ro LIVE | ”Revenirea la FCSB a fost greșeala carierei!” Adi Popa a dat cărțile pe față: ”Am crezut în cuvântul dânsului!” Ce i-a spus Becali la ultima întâlnire

Adi Popa a fost invitat la AS.ro LIVE. Mijlocașul a dezvăluit cum a fost convins de Gigi Becali să revină la FCSB. ”Motoreta” consideră că a făcut greșeala carierei pentru că a revenit. Acesta a povestit și ultima discuție pe care a avut-o cu patronul roș-albaștrilor.

”După ce am pățit, revenirea la FCSB a fost una dintre cele mai mari greșeli din cariera mea. Domnul Becali a insistat ca eu să revin. Era Man accidentat atunci, stătea o perioadă. Am revenit pentru că patronul a insistat foarte mult și avea nevoie de mine. Am renunțat la o sumă mare de bani ca să vin. Echipa era pe ultimul loc.

Reclamă

Nu puteau să îmi plătească cei de la FCSB salariul pe care-l aveam la Reading. Am zis că vin, domnul Becali mi-a zis că dacă îmi fac treaba o să joc. Nu o să își bată joc. Am mers pe încredere, am crezut în cuvântul dânsului. Am jucat bine, am avut evoluții foarte bune.

Ne-am ridicat, am ajuns pe loc de play-off, după care s-a rupt filmul. A venit și pandemia, în care eu a trebuit să fiu trimis în șomaj pentru că nu renunțasem la destul de mulți bani, trebuia să mai pierd o parte. Au fost și presiuni în iarna respectivă, să merg la Voluntari, să-i ajut și pe ei”, a povestit Adi Popa la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”