Închide meniul

Adi Popa a marcat pentru o echipă de Liga 1! Cu cine se antrenează fostul jucător de la FCSB şi unde vrea să joace

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 19 august 2020, 15:13 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:10

Adi Popa a marcat pentru o echipă de Liga 1! Cu cine se antrenează fostul jucător de la FCSB şi unde vrea să joace

SportPictures / Flaviu Buboi/ Sport Pictures via Hepta

Adi Popa s-a despărţit de FCSB în această vară

"Motoreta" a marcat în partida amicală disputată de Voluntari cu Metaloglobus, scor 4-2, dar nu are de gând să rămână în Liga 1. Adi Popa vrea să mai prindă un transfer în străinătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Doar mă pregătesc aici în aşteptarea confirmării unor oferte din străinătate", a declarat Adi Popa pentru Metropola TV.

Adi Popa s-a despărţit de FCSB

"S-a încercat înlăturarea mea, s-au pus presiuni să merg la Voluntari, să reziliez sau chestii de genul. Nu m-au plătit patru luni aproape, nu mi-au dat un telefon în pandemie, să vadă, eşti ok, ai nevoie de ceva, nu mi-au trimis program. 

M-au dat afară de pe grupul echipei. Îmi pare rău din clipa în care m-am acceptat să mă întorc pentru că de atunci nu a fost totul foarte ok", a spus Popa la despărţirea de FCSB.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham Vezi toate știrile
Citește și