Închide meniul

Adi Popa a răbufnit în direct după conflictul cu Gigi Becali! "Mama este hipertensivă și i s-a ridicat tensiunea"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iulie 2020, 16:31 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Adi Popa a răbufnit în direct după conflictul cu Gigi Becali! "Mama este hipertensivă și i s-a ridicat tensiunea"

SportPictures / Flaviu Buboi/ Sport Pictures

Adi Popa a plecat de la FCSB

”Eu am respectat contractul până la capăt, cu brio aș putea spune. Acum sunt jucător liber. Am litigiu cu FCSB, s-a amânat până pe 15 iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu nu aș spune că problema cu FCSB a început din pandemie. Aș spune că a început în vară, de când am venit la echipă. Am avut, glumind, o lună de miere, până când jucătorii accidentați au revenit și eu nu am mai fost dorit acolo.

Au fost cuvinte grele, m-au denigrat… Ai voie să mă critici, mi se pare corect, dar nu este normal ce a spus. Mama este hipertensivă și i s-a ridicat tensiunea. Uite, mamă, ce a spus. Înainte să vin m-a sunat domnul Becali de trei ori. Am jucat până au revenit jucătorii accidentați.​

Adi Popa: "Eu am venit într-un moment greu pentru FCSB"

Eu am venit într-un moment greu pentru FCSB, când echipa era pe ultimul loc. Atunci, domnul Becali m-a sunat și mi-a lăsat impresia că sunt dorit.

Am jucat la început, până când au revenit accidentații. Apoi, nu am mai jucat. Dar, eu mi-am făcut datoria. Cu mine în teren, ca titular, nu am pierdut niciun meci”, a spus Popa, la Digi Sport.

Reclamă

Rămas fără contract, Popa nu duce lipsă de oferte. Conform informaţiilor AntenaSport, "Motoreta" este dorit în mai multe campionate, atât din Europa, cât şi de pe alte continente.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și