Închide meniul

Adi Popa, prima reacție după ce a semnat cu CSA Steaua! „În contract scrie clar că obiectivul este promovarea!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 septembrie 2021, 21:04

Adi Popa, prima reacție după ce a semnat cu CSA Steaua! „În contract scrie clar că obiectivul este promovarea!

Adi Popa, prima reacție după ce a semnat cu CSA Steaua

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

„În 2012 am semnat primul contract. Scria FC Steaua București pe contractul respectiv. Între timp vremurile s-au schimbat. Au fost mai mulți factori care m-au convins. Mi-am dorit să merg afară, dar nu am găsit ceva care să merite. Așa am preferat să rămân în țară. între timp am dezvoltat un business în București și trebuie să rămân aproape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Popa, prima reacție după ce a semnat cu CSA Steaua

Eu m-am antrenat de la 1 iulie cu ei și am avut mai multe discuții cu Oprița și Bogdan Marinescu. Mi-au zis că le-ar conveni să semnez cu ei dacă nu găsesc altceva. Dacă vă spun salariile pe care am fost la Clinceni și Voluntari o să ziceți că sunt fraier. Nu s-a pus problema de salariu la CSA Steaua.

Legat de promovare, e o întrebare dificilă, eu sunt proaspăt venit și am o speranță. Vrem să obținem sportiv dreptul de promova și restul nu mai depinde de noi. La anul sigur se va putea, cred. Pe mine mă depășesc legile, dar discuția mea cu ei a fost strict pentru proiect. Vreau să ajut și umplem stadionul din Ghencea. Am semnat pe doi ani și în contract scrie clar că obiectivul este promovarea. Eu am o gândire pozitivă”, a spus Adi Popa, potrivit digisport.ro.

Adi Popa, rezultate uriașe la FCSB

De-a lungul carierei, Adi Popa a câștigat trei titluri în tricoul lui FCSB, echipa patronată de Gigi Becali și rivala de moarte a celor de la CSA Steaua.

Adi Popa a jucat ultima dată la Academica Clinceni. A înscris două goluri în 19 apariţii, sezonul trecut, pentru echipa antrenată atunci de Ilie Poenaru. Adi Popa a jucat ultima dată la Academica Clinceni. A înscris două goluri în 19 apariţii, sezonul trecut, pentru echipa antrenată atunci de Ilie Poenaru.

Reclamă

CSA Steaua trece printr-un moment dificil şi avea nevoie de un fotbalist cu mare experienţă. Roş-albaştrii sunt fără victorie în ultimele două meciuri din Liga 2. Au pierdut cu Unirea deş, scor 1-2, şi au remizat alb cu Şelimbăr.

 

 

Reclamă 4 / 0/3

 

 

 

 

 

 

 

Reclamă
Recomandări
  • Adi Popa, prima reacție după ce a semnat cu CSA Steaua
  • „Motoreta” a jucat mulți ani la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-1. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și