Închide meniul

Adi Popa, replică pentru Vintilă! Ce i-a transmis Gigi Becali. "Eram făcut mercenar"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 6 iulie 2020, 6:50 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Adi Popa, replică pentru Vintilă! Ce i-a transmis Gigi Becali. "Eram făcut mercenar"

SportPictures / Flaviu Buboi/ Sport Pictures via Hepta

Adi Popa, în tricoul FCSB

Popa a dezvăluit că a vorbit la telefon cu Gigi Becali şi susţine că nu este supărat pe finanţatorul FCSB. "Motoreta" a explicat şi de ce a ieşit în presă să vorbească. Mijlocaşul se considerat nedreptăţit, iar fanii îl numeau mercenar pe stradă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Popa: "Nu am ieşit să dau lucruri din casă"

"Eu nu sunt supărat pe dânsul, pentru că mi-a explicat la telefon că este pandemia, încearcă să își protejeze afacerea. eu am picat la mijloc, nu este vina dânsului. Atitudinea dânsului nu îmi convine, dar fiecare este responsabil pentru ceea ce zice și ce face.

Eu nu am ieșit să dau lucruri din casă, nu sunt genul și nu o să o fac. Eu am ieșit pentru că am considerat că opinia publică era dezinformată la adresa mea. Eram judecat inclusiv la benzinării și restaurante, spunându-mi că am venit la FCSB pentru bani, că sunt mercenar", a răbufnit Adi Popa la GSP.

Bogdan Vintilă, atac la Adi Popa

"Ar fi trebuit să-i zic asta personal, dar o să-i răspund aşa cum mi-a vorbit şi el, prin intermediul presei. La Al-Taawon, Ludogorets şi Reading nu a fost Becali patron şi Vintilă antrenor. 

Să urmărească ce a făcut şi să spună apoi dacă l-am nedreptăţit noi sau chiar are el o problemă", a declarat Bogdan Vintilă într-o conferinţă de presă.

Reclamă

Adi Popa s-a despărţit de FCSB

Adi Popa a rămas liber după ce împrumutul la FCSB a expirat, iar contractul cu Reading a ajuns la final. Fostul mijlocaş al echipei lui Becali a fost cumpărat de Reading în ianuarie 2017 de la roş-albaştri, în schimbul sumei de 600.000 de euro.

La ultimul meci pentru FCSB, Adi Popa a avut parte de o situaţie puţin hilară. Antrenorul l-a introdus în teren, dar nu i-a transmis pe ce poziţie să evolueze.

Adrian Popa a ajuns la 31 de ani şi este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 650.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Adi Popa s-a despărţit de FCSB
  • Bogdan Vintilă l-a atacat pe Adi Popa
  • Adi Popa a discutat, la telefon, cu Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
Vezi toate știrile
Citește și