Închide meniul

Adi Popa și-a găsit echipă! Legiunea roș-albastră de la Clinceni s-a mărit. Obiectiv îndrăzneț pentru Academica: ”Din gena noastră tresare acest orgoliu”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 21 ianuarie 2021, 13:02

Adi Popa și-a găsit echipă! Legiunea roș-albastră de la Clinceni s-a mărit. Obiectiv îndrăzneț pentru Academica: ”Din gena noastră tresare acest orgoliu”

Academica Clinceni

Adi Popa este noul jucător de la Clinceni

Popa a explicat de ce a ales Clinceniul și speră să ajute echipa să termine în play-off. La Academica mai evoluează alți 4 jucători care au făcut performanță la FCSB. Este vorba despre Cristi Tănase, Florin Gardoș, Raul Rusescu și Paul Pârvulescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Popa a explicat de ce a ales Academica

Mă simt bine, nerăbdător să joc și sper să o fac într-un mod cât mai bun și cât mai plăcut. Ambiția de a juca din nou în play-off, de a avea continuitate pentru că am mai așteptat în vară o ofertă foarte bună de afară și nu a venit până în acel moment și am pierdut foarte mult timp. 

Sper să joc cât mai bine, să îmi pun calitățile în slujba echipei, să ajut echipa să obțină rezultate cât mai bune. Noi am fost obișnuiți să ne batem numai acolo sus, involuntar, din gena noastră tresare acest orgoliu de a ne bate sus”, a anunțat Adi Popa la conferința de prezentare.

Adi Popa nu și-a luat gândul nici de la echipa națională.

Atâta timp cât mă aflu în activitate și nu sunt retras, mă voi gândi la echipa națională”, a mai spus Popa.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și