Închide meniul

Adio, Kylian Mbappe! Real Madrid nu mai transferă niciun jucător în această vară. Anunțul lui Florentino Perez

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 iulie 2021, 17:51

Adio, Kylian Mbappe! Real Madrid nu mai transferă niciun jucător în această vară. Anunțul lui Florentino Perez

Adio Kylian Mbappe! Real Madrid a închis taraba de transferuri

Profimedia

În aceste condiții, Real Madrid îi poate spune adio lui Kylian Mbappe. „Galacticii”, precum rivala Barcelona, au și ei probleme cu banii și nu își permit să mai plătească salarii astronomice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adio, Kylian Mbappe! Real Madrid a închis taraba de transferuri

Real Madrid trebuie să reducă plafonul salarial cu 170 de milioane de euro. Că să echilibreze balanța, Perez se chinuie să scape de mai mulți jucători din lot și nu poate aduce alții în schimb.

”Florentino Perez a anunțat deja consiliul de directori de la Real Madrid că nu va mai transfera niciun jucător în această vară”, au scris cei de la Marca pe Twitter.

Astfel, visul lui Kylian Mbappe de a juca pe Santiago Bernabeu se amână, cel puțin, până vara viitoare. Cu numai 12 luni rămase din contractul cu PSG, francezul ar putea veni gratis la Real Madrid, în 2022.

Reclamă

David Alaba este singurul jucător sosit în această vară la Real, liber de contract de la Bayern Munchen, pe lângă revenirile lui Gareth Bale, Martin Odegaard sau Dani Ceballos. Pe lista plecărilor se regăsește doar Sergio Ramos.

Sergio Ramos îl sfătuieşte pe Kylian Mbappe să rămână la PSG

Sergio Ramos îl sfătuieşte pe Kylian Mbappe să rămână la PSG. Fundaşul de legendă a lui Real Madrid, care a plecat după 16 ani de pe Santiago Bernabeu, speră să poată face echipă cu cel mai scump jucător din lume.

Nu îndrăznesc niciodată să spun ce ar trebui să facă cineva… din experiența mea, aș putea să-i dau sfaturi lui Mbappe în privat. Mi-aș dori să continue la PSG pentru că îmi place să joc alături de cei mai buni. Decizia de a rămâne sau de a pleca este foarte personală. Nu știu ce are Kylian în minte, dar el face diferența. Este foarte tânăr, avem aici o echipă foarte bună și are nevoie de jucători extraordinari în jurul lui. Eu pot să-mi aduc spiritul de câștigător… dacă îl pot ‘infecta’ şi pe el, atunci va fi un succes!

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid este una dintre cele mai bune echipe din lume și din istorie, iar jucătorii de valoare trebuie să treacă pe acolo într-o etapă a vieții lor. Totuşi, astăzi îl vreau pe Mbappe în echipa mea. Îmi doresc ca el să rămână aici„, a declarat Sergio Ramos, citat de Marca.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și