Închide meniul

Adrian Mihalcea nu se sperie de spanioli! ”Am contract cu Dinamo pe un an și jumătate”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 25 aprilie 2020, 17:48

Adrian Mihalcea nu se sperie de spanioli! ”Am contract cu Dinamo pe un an și jumătate”

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Adrian Mihalcea poate pleca de la Dinamo

”Sincer, prefer să vorbesc doar despre băieții mei, deoarece zvonurile astea, pentru că eu le iau doar la nivel de zvonuri, cu vânzarea lui Dinamo către grupul de spanioli, nu mă interesează. Încerc să nu aplec absolut deloc urechea la ceea ce se spune de mine, că voi fi demis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mihalcea: ”Am contract cu Dinamo pe un an și jumătate”

Eu am un contract semnat cu Dinamo pe o perioadă de 1 an și jumătate și mă aflu în permanență în discuții cu domnii Bălănescu și Florin Prunea. Nu am mai discutat în ultimul timp cu domnul Ionuț Negoiță, dar la început am vorbit și cu dânsul”, a spus Mihalcea, pentru ProSport

Ionuț Negoiță e aproape de a ceda clubul spaniolilor. Herminio Menendez este afaceristul care vrea să ia echipa, iar prioritatea este un antrenor iberic.

Jose Maqueda, fost jucător la Real Madrid, la începutul anilor '90, este în pole position. Acesta a fost mai apoi timp de șase ani secundul lui Juan Ramón López Caro. În sezonul 2005-2006, cei doi au stat pe banca lui Real Madrid.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și