Închide meniul

Adrian Mititelu are un antrenor preferat în Liga 1: „Îmi place de el, vom colabora la un moment dat!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 23 februarie 2023, 17:51

Adrian Mititelu are un antrenor preferat în Liga 1: Îmi place de el, vom colabora la un moment dat!”

Adrian Mititelu, reacţie savuroasă după ce a anunţat că Nicolo Napoli nu va mai continua la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Hepta

Adrian Mititelu are un antrenor preferat în Liga 1. Patronul de la FC U Craiova 1948 a declarat că îl simpatizează pe Liviu Ciubatoriu, tehnicianul celor de la FC Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși Nicolo Napoli face o treabă foarte bună pentru formația din Bănie, Adrian Mititelu pregătește terenul pentru o eventuală schimbare la echipă în viitorul apropiat.

Adrian Mititelu are un antrenor preferat în Liga 1: „Îmi place de el, vom colabora la un moment dat!”

Patronul oltenilor îl apreciază pe Liviu Ciubatoriu pentru echilibrul pe care l-a arătat de-a lungul timpului în cariera de antrenor.

„Este un băiat extraordinar, la un moment dat chiar am avut în plan să-l aducă pe Liviu, i-am și spus-o după meci că poate într-o zi vom colabora. Asta a fost o discuție amicală după terminarea meciului, nu că o să vină Ciobotariu, dar e vorba despre faptul că îl apreciez mult.

Mi se pare un om foarte cumpătat. E realist, adică am văzut când a fost corect în tur și au câștigat în fața noastră pe nedrept. El a ieșit și a spus că a câștigat în fața noastră cu noroc.

Reclamă

Nu știu dacă la orice echipă merge stilul ăsta al lui, noi avem un stil mai avansat, să mergem peste adversari.

Una e să joci la o echipă din asta de cartier, gen Voluntari, care are 15 suporteri, ăsta e adevărul, care n-are nicio presiune și care dacă rămâne în Liga 1 e ok și alta e la o echipă, care chiar dacă nu reușește, își dorește să facă performanțe, să joace fotbal. E o diferență.

Eu am spus că poate într-o zi vom colabora, mie îmi place mult ca om, în primul rând. A fost atunci antrenor la Târgu-Mureș, când a fost la un pas să ia campionatul, i-am și ținut pumnii atunci să câștige, dar n-a fost să fie”, a declarat Adrian Mititelu pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu i-a dat replica lui Gigi Becali, după ultimele declaraţii ale patronului de la FCSB

Adrian Mititelu susţine că FCSB şi FC U Craiova 1948 sunt singurele echipe din România care nu sunt susţinute politic, fiind cluburi private.

Totodată, în privinţa a ceea ce se va întâmpla în play-off, patronul de la FC U Craiova 1948 a declarat că aşteaptă să vadă unde se va clasa echipa sa la finele sezonului regular, şi dupa va vorbi mai multe.

„Cred că este singurul patron din fotbal (n.r. – Becali) pe care nu am reușit să-l înving niciodată. Știe statistica pentru că mi-a zis-o de multe ori. Dacă omul se roagă pentru mine, cum să vorbesc eu de rău? Are dreptate, am să fiu aliatul lui în play-off… nici chiar așa (n.r. – o spune ironic).

Deocamdată avem un meci foarte greu cu Mioveni, pe bune. Nu vreau să mă hrănesc cu optimism și după să mă desumflu. Dacă batem pe Mioveni, gluma se îngroașă. El (n.r. – Becali) se referă că suntem o echipă care joacă pe teren și nu ne poate influența nimeni.

De fapt, noi cu FCSB suntem singurele echipe din România care nu sunt susținute politic. Poate noi chiar suntem singura. Echipe private 100%. Să ajung în play-off și vă spun după ce facem”, a declarat Adrian Mititelu, pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și