Închide meniul

Adrian Mititelu Jr a uitat de pandemie! A comandat într-un club de fiţe din Mamaia cea mai scumpă şampanie. I-a fost adusă pe imnul Champions League

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 mai 2021, 11:34

Adrian Mititelu Jr a uitat de pandemie! A comandat într-un club de fiţe din Mamaia cea mai scumpă şampanie. I-a fost adusă pe imnul Champions League

Instagram Adrian Mititelu Jr

Adrian Mititelu Jr a sărbătorit la Mamaia

Mai mult, şampania i-a fost adusă pe imnul UEFA Champions League, asta chiar dacă până la Liga Campionilor Craiova mai are un drum uriaş de parcurs. Pe de altă parte, Mititelu Jr a uitat şi de problemele tatălui său, aflat după gratii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948, aproape de promovare

Eugen Trică s-a declarat mulțumit după FC U Craiova 1948 – CS Mioveni 4-2. Antrenorul oltenilor a transmis un mesaj și pentru rivalii de la Rapid.

"Sunt foarte fericit pentru cele trei puncte. Am întâlnit una dintre cele mai bune echipe din Liga 2. A fost un meci greu. Îi felicit pe băieți pentru reacția pe care au avut-o după ce am primit gol", a declarat Eugen Trică, după FC U Craiova 1948 – CS Mioveni 4-2.

După victoria cu Mioveni, FC U Craiova a făcut un pas uriaș spre promovare. Eugen Trică a făcut însă apel la calm. Nu-l interesează ce fac rivalii de la Rapid.

Reclamă

"Legat de promovoare, șansele sunt de 50-60%. Până nu vom deveni matematic campioni, n-am cum sa fiu liniștit. Ne uităm doar la noi. Nu mă uit ce face Rapidul. Au meci cu Csikszereda. Dacă câștigă bine, daca nu câștigă, din nou bine.

Suntem foarte precauți. Orice meci pe care îl jucăm trebuie să-l jucăm foarte bine. Deocamdată nu am realizat nimic", a mai spus Eugen Trică.

După primele 6 etape disputate în play-off-ul de promovare, Universitatea Craiova e pe prima poziţie, cu 49 de puncte, urmată de Rapid, cu 46 de puncte. Mioveni şi Călăraşi, cu 42, respectiv 39, se află pe poziţiile care duc la baraj. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • FC U Craiova 1948 e aproape de promovarea în Liga 1
  • Oltenii au un avans de 7 puncte în faţa echipei aflate pe primul loc de baraj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și