Închide meniul

Cutremur la Craiova lui Mititelu! Mircea Bornescu a plecat de la echipă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 iulie 2021, 20:42

Cutremur la Craiova lui Mititelu! Mircea Bornescu a plecat de la echipă

Mircea Bornescu a plecat de la Craiova lui Mititelu

Facebook Fotbal Club Universitatea 1948

Mircea Bornescu a plecat de la FC U Craiova 1948! Fostul portar a venit la echipă la începutul lunii martie, când a fost instalat în funcţia de team-manager. Anunţul despărţirii a fost făcut chiar de Mircea Bornescu, pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Bornescu a plecat de la FC U Craiova 1948

Drumul meu alături de Universitatea Craiova se oprește aici ! Mulțumesc frumos tuturor jucătorilor și oamenilor din staff care au pus umărul la promovarea echipei in Liga 1. Vreau sa le mulțumesc celor din Peluza Sud care de fiecare data când a fost greu au fost alături de noi și ne-au susținut ! Mult succes in continuare !, a scris Mircea Bornescu, pe Facebook.

FC U Craiova 1948, transferuri pe bandă rulantă

Armin Gremsl, portar care în sezonul trecut a evoluat pentru formaţia SKN St. Polten, în a doua ligă din Austria, a semnat cu echipa lui Mititelu Jr, cel poreclit şi „Prinţişorul” Craiovei.

Jucătorul de 26 de ani are 1.90 metri înălţime şi a evoluat numai la echipe din ţara lui, cu excepţia perioadei 2017-2020, când a jucat în Cipru, la Doxa Katokopias, echipă din prima ligă. În liga a doua din Austria a evoluat în 26 de meciuri şi a primit 51 de goluri. În cariera profesionistă, el a strâns 105 partide, în care a încasat 180 de goluri.

Adrian Mititelu o conduce pe FC U Craiova chiar şi de după gratii. Omul de afaceri de 53 de ani este încarcerat în Penitenciarul Craiova-Pelendava şi aşteaptă cu nerăbdare startul noului sezon din Liga 1.

Reclamă

Potrivit gsp.ro, Adrian Mititelu conduce soarta clubului prin telefon. Are voie să vorbească 60 de minute, în fiecare zi, cu până la 10 persoane. Cel mai mult discută cu fiul său, care este preşedintele grupării din Bănie. Adrian Mititelu Jr „Prinţişorul Craiovei”, aşa cum este cunoscut tânărul de 23 de ani, l-a informat în legătură cu tot ce s-a întâmplat în amicalele din Slovenia.

Adrian Mititelu poate suna pe cheltuiala lui, de la telefoanele publice din penitenciar, cel mult 10 persoane. Are dreptul la de a efectua zilnic 10 apeluri, cu o durată maximă cumulată de 60 de minute. Toate convorbirile sunt confidenţiale.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și