Închide meniul

Adrian Mititelu Jr, în culmea fericirii după ce tatăl său a fost eliberat din închisoare: „Multe lucruri se vor schimba!”

Dragoș Vasile Publicat: 6 iulie 2022, 15:15

Adrian Mititelu Jr, în culmea fericirii după ce tatăl său a fost eliberat din închisoare: „Multe lucruri se vor schimba!

Adrian Mititelu Jr, în culmea fericirii după ce tatăl său a fost eliberat din închisoare

Adrian Mititelu Jr, în culmea fericirii după ce tatăl său a fost eliberat din închisoare Mediafax Foto / Remus Badea via Hepta

  • Adrian Mititelu Jr, în culmea fericirii după ce tatăl său a fost eliberat din închisoare
  • Patronul lui FC U Craiova 1948 a primit o veste uriaşă

Adrian Mititelu Jr. este în culmea fericirii după ce tatăl său a fost eliberat din închisoare. Fiul patronului de la FC U Craiova 1948 anunţă că mai multe lucruri se vor schimba la echipă după vestea primită astăzi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mititelu ajunsese în spatele gratiilor pe 5 noiembrie 2020. La finalul lui 2021, acesta a fost achitat definitiv într-un dosar în care fusese condamnat pentru cinci ani pentru evaziune fiscală.

Adrian Mititelu Jr, în culmea fericirii după ce tatăl său a fost eliberat din închisoare

„Tata a fost eliberat! Multe lucruri se vor schimba de acum la club, dar sunt prea fericit acum ca să vorbesc mai multe. E un moment prea important”, a declarat Adrian Mititelu Jr, potrivit prosport.ro.

Reclamă

Adrian Mititelu, eliberat din închisoare

Adrian Mititelu a fost eliberat din închisoare după un an şi opt luni. Curtea de Apel Craiova a luat decizia de a-l pune în libertate pe patronul de 54 de ani al lui FC U Craiova 1948.

Decizia a venit la două zile după ce, pe 4 iulie, completul de judecată, revenit din concediu, a amânat apelul, pentru ca reprezentanţi de la ANAF şi FCSB să fie contactaţi.

Reclamă

„În temeiul art.4251 alin.7 pct.1 lit.b C.p.p., raportat la art.460 alin.2 C.p.p., respinge ca nefondată contestația declarată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație şi Justiție – Direcția Națională Anticorupție -Serviciul Teritorial Craiova împotriva încheierii din 20 iunie 2022, pronunțată de Tribunalul Dolj în dosarul nr.3845/63/2022, încheiere prin care s-a dispus suspendarea executării sentinţei penale nr.82/13.02.2019 a Tribunalului Dolj, definitivă prin decizia penală nr.1364/05.11.2020 a Curţii de Apel Craiova, fiind emis de către Tribunalul Dolj mandatul de executare a pedepsei închisorii nr.97/2019 din 05.11.2020, privind pe Mititelu Adrian- Marin. Cheltuielile judiciare avansate de către stat rămân în sarcina acestuia, conform art.275 alin.3 C.p.p. Definitivă. Pronunțată în ședința publică din 06 iulie 2022. Document: Hotarâre 06.07.2022”, a fost hotărârea Curţii de Apel.

FC U Craiova 1948 a scăpat de interdicţia la transferuri

FC U Craiova 1948 a obţinut o victorie uriaşă. A scăpat de interdicţie la transferuri şi a înregistrat deja primii jucători la Liga Profesionistă de Fotbal.

Gabriel Enache şi Aurelian Chiţu sunt cele două lovituri anunţate de FC U Craiova 1948, după ce a scăpat de interdicţia de transferuri.

Reclamă 4 / 0/3

„Aşteptarea a luat sfârşit. Cei doi jucători veniţi în iarnă, precum şi cei sosiţi în această perioadă de mercato, au fost înregistraţi cu succes la LPF”, a anunţat FC U Craiova 1948.

Adrian Mititelu Jr visează la play-off

Adrian Mititelu Jr visează la calificarea în play-off după ce l-a adus pe Marius Croitoru pe banca tehnică de la FC U Craiova 1948. Patronul oltenilor are gânduri mari pentru sezonul viitor, odată cu instalarea noului antrenor.

„Îl apreciez pe Marius de foarte mulţi ani. Cu gândul ăsta l-am adus şi noi la Craiova, să accedem în play-off, anul acesta. Marius are ochi foarte bun către fotbal și jucători de perspectivă (n.r. – despre transferuri).

Așa cum și la Botoșani a vândut mulți jucători. A luat jucători de un nivel mediocru și i-a propulsat, așa sper sa facă și la Craiova.

Suporterii îl vor primi cu brațele deschise. Nu ai de ce să nu îl primești cu brațele deschise pe Marius Croitoru. A făcut performanță și e un antrenor de mare potențial.”, a spus Adrian Mititelu Jr, la conferința de presă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
Ce a făcut în fiecare zi din ultimii 9 ani una dintre cele mai frumoase femei din România, fosta iubită a "Prinţişorului Craiovei"
Diverse • 21 mart., 13:00
FOTO
Ce a făcut în fiecare zi din ultimii 9 ani una dintre cele mai frumoase femei din România, fosta „Prinţişorului Craiovei”
Basarab Panduru l-a "înţepat" pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: "Nu pot să mă supăr pe un fan"
Liga 1 • 21 mart., 8:43
„Îi doresc un singur lucru” Basarab Panduru l-a „înţepat” pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: „Nu pot să mă supăr pe un fan”