Închide meniul

Adrian Mititelu, mesaj din închisoare pentru Adrian Mutu. „Briliantul” recunoaște: „Și eu i-am cerut ceva!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 iunie 2021, 8:32

Adrian Mititelu, mesaj din închisoare pentru Adrian Mutu. „Briliantul recunoaște: „Și eu i-am cerut ceva!

SportPictures / Remus Badea/SPORT PICTURES

Marko Gajic a venit sub comanda lui Adrian Mutu

Adrian Mutu este încrezător că se poate înțelege de minune cu Adrian Mititelu. „Briliantul” a venit cu gânduri uriașe în Bănie și a fost întâmpinat cum se cuvine de către patronul „Leilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu, despre relația cu Adrian Mititelu

Mutu a recunoscut că i-a cerut lui Mititelu un singur lucru: să-i aducă jucători. În ceea ce privește implicarea patronului în alcătuirea primului „11”, „Briliantul” nici nu se gândește la astfel de scenarii.

Mi-a transmis multă baftă, putere de muncă, ce-ți poate transmite un patron de club. Eu i-am cerut să-mi aducă jucători, ca orice antrenor. Familia Mititelu nu trece printr-un moment foarte plăcut. Lucrurile se vor regla, sper ca noi să-i aducem bucurii prin ceea ce facem pe teren.

Sunt genul de antrenor care comunică cu patronul. Cred că toți antrenorii o fac! Bine, nu înțeleg de ce nu am putea avea o relație bună. De ce ar trebui să nu ne înțelegem bine?

Dacă impune jucători în echipă? Pentru mine nu există aceste lucruri în fotbal. Nu știu pentru cine există! Probabil vrei să duci discuția într-un alt sens. Știe toată lumea, e de notorietate. Eu vin din alt fotbal, pentru mine nu există astfel de lucruri și punct!”, a declarat Adrian Mutu, potrivit gsp.ro.

Reclamă

FC U Craiova i-a transferat până acum pe Bauza (Csikszereda), Machado (Oliveirense), Asamoah (Sint-Truiden), Mamadou Bagayoko (liber de contract) și pe Dominik Kovacic (Lokomotiva Zagreb).

Pe lista plecărilor din Bănie s-au înscris până acum Gugu (U Cluj), Anghelina (Chiajna), Ad. Voicu (Chiajna), Zimta (liber), D. Ispas (liber), Luboya (liber), Ciolacu (liber), V. Munteanu (liber), Cacheiro (liber), C. Cristea (liber), Git (liber), Diakite (liber), Taborda (liber).

În ceea ce privește soarta patronului, Adrian Mititelu va rămâne, deocamdată, în spatele gratiilor. Cererea sa de eliberare a fost refuzată.

Reclamă 4 / 0/3

EXCLUSIV | FC U Craiova 1948, amical de gală cu AS Roma

Lui Adrian Mutu i s-a pregătit un amical de gală la FC U Craiova! În iulie, la Roma, împotriva lui Jose Mourinho, antrenorul care l-a dat afară de la Chelsea, după scandalul drogurilor.

„The Special One” știe că va juca cu FC U Craiova 1948! Nu știe și de „Briliant”. Impresarul Giovanni Becali a aranjat amicalul dintre Roma și Craiova.

„E entuziasmul asta, ți-o dau în premieră. Le-am aranjat și un meci cu Roma pe 25 iulie. Mutu a insistat să vorbesc eu cu Mourinho. „Mou” a eliminat tot și a zis: <<Giovani, dacă vii și tu la meci, se face meciul>>. Nici nu știe că e Mutu (n.r. antrenor la FC UCraiova 1948). Dacă îi spuneam că e Mutu, poate cine știe ce zicea. L-am lăsat așa, dar nu e o problemă”, a declarat Giovanni Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și