Închide meniul

Adrian Mutu poate deveni antrenor la CFR Cluj în locul lui Edi Iordănescu! Anunţ bombă în fotbalul românesc

Reclamă

Publicat: 13 mai 2021, 22:34 / Actualizat: 26 ianuarie 2023, 20:15

Adrian Mutu poate deveni antrenor la CFR Cluj în locul lui Edi Iordănescu! Anunţ bombă în fotbalul românesc

Adrian Mutu îi poate lua locul lui Edi Iordănescu la CFR Cluj

Adrian Mutu, dorit de Neluţu Varga la CFR Cluj

Adrian Mutu, antrenor la CFR Cluj. Mutu ar putea deveni antrenorul celor de la CFR Cluj, din sezonul viitor. Conducerea din Gruia îl vrea din nou pe „Briliant”, mai ales că Edi Iordănescu i-a anunţat deja pe jucători că va pleca, la finalul stagiunii, indiferent dacă echipa va lua titlul sau nu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform fanatik.ro, Varga, care este apropiat de Adrian Mutu, le-a spus apropiaţilor săi că există şanse mari ca fostul mare atacant să devină antrenorul echipei, încă din luna iulie. La finalul lui 2020, Mutu a mai fost aproape de gruparea din Gruia, dar a ales echipa U21 a României, iar Edi Iordănescu a ajuns la Cluj.

Adrian Mutu, antrenor la CFR Cluj în locul lui Edi Iordănescu

În cel mult o săptămână voi anunţa decizia mea„, spunea Adi Mutu, în legătură cu o posibilă rămânere la echipa U21, cu care nu mai are contract. Înţelegerea dintre două părţi s-a terminat după Euro 2021, atunci când tricolorii au fost eliminaţi din faza grupelor.

Scopul meu este acela de a căştiga trofee, am dorinţa de a antrena o echipă de club. Nu neg acest lucru şi de aceea mi-am luat o pauză, ca să mă gândesc. Trec printr-un moment bun al carierei, sper să am oferte, să mă gândesc la ele pentru că vreau să iau o decizie bună.

Sper să găsesc un proiect care să mă stimuleze, dar şi oameni care să mă susţină. Eu sunt dornic nu neapărat de trofee, pentru că sunt antrenori foarte buni care câştigă trofee şi sunt antrenori excepţionali care schimbă imaginea cluburilor şi creează echipe şi jucători„, spunea, recent, Mutu, la „Marius Tucă Show”.

Reclamă

Adrian Mutu și Mirel Rădoi au primit diplomele pentru licența PRO

Adrian Mutu (42 de ani) și Mirel Rădoi (40 de ani) au susținut examenul pentru licența PRO în luna decembrie. Mutu și Rădoi nu și-au primit documentele după ce și-au aflat notele. Abia începând de luna aceasta, România are selecționeri cu acte în regulă.

Mirel Rădoi a obținut cea mai mare notă, 9,61, fiind urmat de Adrian Mutu, 9,60, după cum anunță playsport.ro. Cei doi au susținut examenul de licență la finlul anului trecut, alături de alți 16 viitori tehnicieni, printre care și o femeie.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și