Închide meniul

Adrian Mutu nu rămâne dator! „Briliantul” i-a dat replica lui Eugen Trică: „Clișee pe care le spun antrenorii puțin pregătiți! Ar trebui să îţi vezi de treaba ta!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 decembrie 2021, 11:51

Adrian Mutu nu rămâne dator! „Briliantul i-a dat replica lui Eugen Trică: „Clișee pe care le spun antrenorii puțin pregătiți! Ar trebui să îţi vezi de treaba ta!

Adrian Mutu i-a dat replica lui Eugen Trică

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Adrian Mutu nu rămâne dator! „Briliantul” i-a dat replica lui Eugen Trică

„Antrenorii dinaintea mea spuneau că sunt mulțumiți de atitudinea și dorința jucătorilor. Nu sunt de acord”, a fost declaraţia lui Eugen Trică care l-a enervat pe Adrian Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Briliantul” nu a rămas dator şi i-a dat replica antrenorului de la FC U Craiova 1948. „Nu m-am simțit vizat. Nu mă interesează ce spune Trică. E problema lui. Situația de acum e strict problema lui. Când vin antrenori noi, ai văzut cum fac, spun asta sau că «Jucătorii nu sunt pregătiți din punct de vedere fizic și trebuie să muncim».

Astea sunt clișee pe care le spun antrenorii puțin pregătiți. Pentru noi nu au nicio valoare. Știm aceste lucruri. Nu sunt corecte. Trebuie să existe o diplomație. Ar trebui să îți vezi de treaba ta și să faci ce poți pentru a face lucrurile cât mai bine, nu să ai scuze inutile. De asta a fost schimbat antrenorul care a fost înaintea ta. Probabil patronul a crezut că tu ești o soluție mai bună”, a declarat Adrian Mutu pentru gsp.ro.

Adrian Mutu, mesaj clar pentru Răzvan Burleanu

Adrian Mutu a fost selecţionerul României U21 şi este pregătit pentru următorul pas în carieră. „Briliantul” este dispus să preia prima reprezentativă, care a rămas fără selecţioner după ce contractul lui Mirel Rădoi a expirat la finalul lunii trecute.

„Sunt și pe lista echipei naționale și nu pot să iau o decizie finală până nu știu ce se va întâmpla. Contează și e o onoare să fiu pe acestă listă, indiferent dacă se va întâmpla sau nu. Am posibilitatea de a alege în liniște. Am trecut prin anumite experiențe și vreau să fiu atent pe viitor. O să vedem.

Reclamă

Cu siguranță e ceva frumos, sunt legat de echipa națională. Mă gândesc și la asta, normal. Nu știu dacă e cazul să existe tatonări pentru că eu sunt o persoană pe care FRF o cunoaște pentru că eu am lucrat până acum câteva luni acolo. E normal ca FRF să discute cu antrenorii de la noi, iar după aceea să se ia o decizie pentru binele echipei naționale.

E normal să existe tatonări și cu alți antrenori. Sunt discuții și interesul este major și important, iar lucrurile trebuie să fie făcute cu calm și bine. Se știe cât îmi place mie echipa națională și cât mi-aș dori să antrenez acolo. Este un vis pus deoparte într-o cutiuță. Acum o să vedem dacă o să se întâmple acum sau pe viitor, dar este un vis. Nu știu dacă experiența prezintă o garanție în succesul pe care sperăm să îl aibă următorul antrenor la echipa națională, a declarat Adrian Mutu pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și