Închide meniul

Adrian Mutu, prima reacţie după ce Ianis Stoica a fost ofertat de Arsenal: „E o sumă serioasă”. Pe ce post dă cel mai bun randament „perla” lui Gigi Becali

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 25 noiembrie 2021, 22:08

Adrian Mutu, prima reacţie după ce Ianis Stoica a fost ofertat de Arsenal: „E o sumă serioasă. Pe ce post dă cel mai bun randament „perla lui Gigi Becali

Adrian Mutu, anunţ despre meciul de retragere

Profimediaimages

Adrian Mutu îi dă sfaturi lui Gigi Becali după ce FCSB a primit o ofertă uriaşă pentru puştiul Ianis Stoica. Tunarii ar oferi 7,5 milioane pentru atacant, dar Gigi Becali vrea mai mult. Briliantul ştie ce ar trebui să se întâmple cu Ianis Stoica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu, prima reacţie după ce Ianis Stoica a fost ofertat de Arsenal

Adrian Mutu crede că Gigi Becali ar trebui vândut la Arsenal şi să revină imediat împrumut la FCSB pentru a creşte în valoare. „E Under 21. Acum nu cred… Gigi poate să facă ce vrea. Eu zic că e o sumă serioasă pentru el. Nu cred că va avea şansa de a juca direct în prima echipă, s-ar antrena la U23. Nici nu ştiu să fie titular de bază la FCSB. E treaba lui Gigi, nu mă bag eu! Îmi place Ianis Stoica şi mi-a plăcut mult la tineret. Îmi place cum se mişcă număr 9”, a dezvăluit Adrian Mutu, conform digisport.ro.

De ce îl vrea Arsenal pe Ianis Stoica

Adrian Mutu ştie de ce îl vrea Arsenal pe Ianis Stoica. „Arsenal îl vede ca pe o investiţie de viitor. Altfel nu făceau o ofertă. Cel mai bine ar fi să fie al lui Arsenal şi să rămână să joace la FCSB. Aici începe să-şi facă locul în echipă. Acolo s-ar antrena la prima ligă şi ar juca la U23. Nu cred că echipa lor U23 e mai bună decât FCSB”, a mai spus Briliantul, conform sursei citate.

Gigi Becali a dezvăluit oferta de la Arsenal

7,5 milioane de euro este oferta facută de Arsenal pentru fiul lui Pompiliu Stoica. Gigi Becali vrea să profite de bugetul de care dispune ocupanta locului 5 din Premier League şi cere mai mult. Ianis Stoica face 19 ani în luna decembrie şi este cel mai căutat jucător de la FCSB. Gigi Becali are oferta pe masă, pentru noua sa „perlă”. Finanţatorul roş-albaştrilor a anunţat în ce condiţii se poate realiza transferul. „Eu la ora asta am 7.5 milioane de euro (n.r. oferta) pe Ianis Stoica. (Reporter: De la Arsenal?) Da, tată! Şi eu vreau 10 milioane plus 20% (n.r dintr-un viitor transfer)„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.RO.

Puştiul minune de la FCSB trece printr-un moment excelent. Autor al unui gol şi al unui assist etapa trecută, cu FC Botoşani, Ianis Stoica a anunţat ce obiectiv măreţ are în acest sezon. „Mă bucur că reuşesc să înscriu şi să mă afirm. Vreau să dau 10 goluri până la intrarea în play-off„, a precizat atacantul de 18 ani.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și