Închide meniul
Foto

Adrian Mutu, un car de nervi la ultimul amical jucat de Rapid în Antalya. Apariție surpriză la meciul giuleștenilor

Sebastian Cristian Publicat: 13 ianuarie 2023, 16:53

Reclamă
Adrian Mutu, un car de nervi la ultimul amical jucat de Rapid în Antalya. Apariție surpriză la meciul giuleștenilor

Adi Mutu, un car de nervi în Antalya

Adi Mutu, nervos la ultimul amical al Rapidului în Antalya / AS.ro

Adrian Mutu a fost un car de nervi la ultimul amical jucat de Rapid în Antalya. Formația bucureșteană revine în România pentru reluarea Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultimul meci din Turcia, giuleştenii au fost învinşi de Sigma Olomouc, ocupanta locului 4 din prima ligă cehă, scor 0-2.

Adrian Mutu, un car de nervi la ultimul amical jucat de Rapid în Antalya

Supărat că fotbaliştii săi nu respectă planurile de joc pregătite la antrenamente, tehnicianul a gesticulat nervos de mai multe ori. În ciuda indicațiilor date de Mutu de pe margine, cehii au fost mai eficienți în amicalul din Turcia. Au înscris un gol în fiecare repriză, iar formația giuleșteană a încheiat stagiunea de pregătire cu un eșec.

Adi Mutu a fost foarte nervos și înainte de startul meciului. Programată inițial la ora 14:00, partida a început cu 40 de minute de întârziere. Antrenorul Rapidului a fost nemulțumit de condițiile în care s-a prezentat gazonul din Turcia și nu a vrut să riște eventuale accidentări.

La meci a fost prezent și Cosmin Moți, fostul jucător de la Dinamo și Ludogorets. Actualul director tehnic al formației bulgare s-a salutat cu oamenii din staff-ul Rapidului și a stat alături de Pancu în tribună.

Reclamă

Pentru Rapid urmează duelul din Liga 1 cu Sepsi. Meciul va avea loc vineri, 20 ianuarie, de la ora 20:00.

Cristian Săpunaru a dezvăluit transformarea radicală a lui Mutu, după ce a devenit antrenor

Cristian Săpunaru a dezvăluit transformarea radicală a lui Mutu, după ce a devenit antrenor. Cristian Săpunaru a vorbit deschis despre relaţia pe care o are cu antrenorul Adrian Mutu. Cei doi au fost colegi la echipa naţională, însă acum Mutu a devenit antrenorul lui Săpunaru la Rapid.

Căpitanul Rapidului a dezvăluit că acum îl priveşte pe Mutu cu alţi ochi. Mai mult, „Săpun” a dezvăluit că i se adresează cu „Mister” fostului său coleg de la echipa naţională a României.

Reclamă 4 / 0/3

Deşi nu i-a cerut acest lucru, Săpunaru consideră că este o dovadă de respect în relaţia antrenor – jucător. Săpunaru a spus că Adrian Mutu este un cu totul şi cu totul alt om după ce a devenit antrenor. Mai mult, Săpunaru spune că Adrian Mutu nu suportă să piardă.

„E diferit pentru că acum trebuie să fie mult mai implicat. El este implicat, acum 24 de ore. Când eşti fotbalist eşti implicat 2 ore antrenamentul, plus ce mai faci pe la sală. În total, eşti implicat 4-5 ore ca jucător. Acum e implicat 24 de ore.

Da, îl vedeam antrenor. De la naţională am avut discuţiile astea. El a zis că o să fie antrenor. Bine…Nu mă aşteptam să înceapă aşa repede. Mi-era ciudat să îi zic Mister. Acum îi zic Mister pentru că e antrenorul nostru. Trebuie să îi zic aşa dacă e antrenorul nostru. Un pic de respect. Nu pot să îi zic ‘Adriane’ pe teren.

Nu îi place să piardă. E înnebunit când pierde. Fiecare antrenor are ceva diferit faţă de altul. Dacă ar fi toţi antrenorii la fel, toate echipele ar juca la fel. Nu se pot compara 2 antrenori”, a spus Cristi Săpunaru într-un interviu acordat în cantonamentul din Antalya.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și