Închide meniul

Favorita lui Daniel Pancu pentru câștigarea titlului în Liga 1: „Au prima șansă!” Ce a spus despre Rapid

Alexandru Ivan Publicat: 11 ianuarie 2023, 18:45

Reclamă
Favorita lui Daniel Pancu pentru câștigarea titlului în Liga 1: „Au prima șansă! Ce a spus despre Rapid

Favorita lui Daniel Pancu pentru titlu în Liga 1

Daniel Pancu, într-o conferință / as.ro

Daniel Pancu și-a ales favorita la titlu în Liga 1. Fostul mare jucător al Rapidului nu pariază pe echipa lui Adrian Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pancu crede că CFR Cluj va câștiga al șaselea campionat consecutiv. „Pancone” e convins că formația lui Dan Petrescu e prea puternică pentru a putea fi oprită de un adversar din Liga 1.

Favorita lui Daniel Pancu pentru titlu în Liga 1

„Trebuie să fiu imparțial, dar, dacă e să dau un pronostic, cred că experiența clubului și mentalitatea celor cinci campionate câștigate la rând au prima șansă. Rapidul va fi o echipă de play-off. I-am văzut în multe meciuri de campionat, dar va fi greu să intre în primele două”, a spus Daniel Pancu.

În prezent, lider în Liga 1 este Farul, cu 45 de puncte, la o singură lungime în fața CFR-ului, echipa de pe locul secund. FCSB completează podiumul, la egalitate de puncte cu Rapid, 38, dar cu golaveraj mai bun.

Liga 1 va reveni peste două săptămâni, iar primul mare derby va fi chiar între primele două clasate, Farul și CFR Cluj, pe 23 ianuarie, LIVE TEXT pe www.as.ro.

Reclamă

Mihai Stoica nu îi dă nicio şansă la titlu Rapidului

Mihai Stoica şi-a făcut toate calculele şi nu îi dă nicio şansă la titlu Rapidului. Managerul general de la FCSB e convins că tot CFR Cluj rămâne mare favorită la ridicarea trofeului, pentru a şasea oară la rând.

(n.r. pe Rapid o luaţi în calcul la titlu?) Nu, nu. CFR e favorită certă, în opinia mea. Cât timp e Petrescu acolo şi cu salariile pe care le poate oferi CFR, cu forţa pe care o are…

Chestia asta… eu nu cumpăr de la second-hand. Vrăjeli că jucătorii nu sunt plătiţi… jucătorii sunt plătiţi peste tot.

Reclamă 4 / 0/3

Un jucător care nu e plătit merge, depune memoriu, rămâne liber şi încasează toţi banii”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Cristi Tănase a vorbit despre lupta la titlu

Fostul fotbalist de la FCSB este fanul echipei patronate de Gigi Becali și își dorește ca aceasta să câștige titlul de campioană, la finalul actualului sezon. Însă, recunoaște că îi e „frică” de CFR Cluj care a adjudecat ultimele cinci campionate.

Totodată, Cristi Tănase spune că liderul Ligii 1, Farul Constanța, are șanse la titlu, fiind de părere că echipa lui Gică Hagi prestează un fotbal mai bun decât în 2017, când a câștigat campionatul.

„Sincer, Farul, atunci când a câștigat campionatul, nu a jucat la fel de bine cum a jucat anul acesta, părerea mea. Mi se pare că joacă mult mai pe poartă. Înainte avea posesia aceea cum o avea Barcelona. Acum e și mai direct spre poartă. Au șanse mari.

Mie, sincer, tot îmi e frică de CFR. Eu mi-aș dori din tot sufletul să câștige Steaua (n.r. FCSB). Dar nu știu ce se va întâmpla în play-off, deoarece, în ultimii ani, în play-off, Farul a cam scârțâit”, a declarat Cristi Tănase, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și