Închide meniul

Adrian Petre a revenit cu gol în România şi i-a transmis un mesaj direct lui Adrian Mutu: "Îmi doresc asta! E un target important!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2021, 17:46 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Adrian Petre a revenit cu gol în România şi i-a transmis un mesaj direct lui Adrian Mutu: "Îmi doresc asta! E un target important!"

Zuma Press / Jonathan Moscrop via Hepta

Adrian Petre, mesaj direct pentru Mutu

Adrian Petre a marcat în prelungirile partidei UTA – U Cluj, scor 1-2. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am produs una dintre surprize din nefericire. Ne pare rău, nu am intrat focusați pe teren. Nu avem nicio scuză. Totul a decurs contra noastră încă de la început. Ăsta este fotbalul, trebuie să trecem peste aceste momente grele. În seara asta o să ne gândim la acest joc, dar de mâine trebuie să pregătim următorul meci.

Le cerem scuze fanilor, știu că nu le cade bine, nici nouă nu, dar ăsta este fotbalul și trebuie să creadă în continuare în noi. Mă interesează să fim în playoff, totul depinde de noi, avem șanse reale. Putem să ne focusăm mai mult pe playoff acum", a spus Adrian Petre după meci, la Telekomsport. 

Adrian Petre, mesaj direct pentru Mutu: "Vreau să prind Campionatul European"

Adrian Petre a dezvăluit şi care este marele său obiectiv din 2021. Vrea să joace la Campionatul European de tineret. Naţionala lui Adrian Mutu se află în grupă cu Germania, Olanda și Ungaria!

Reclamă

"Personal îmi doresc să joc cât mai mult, să strâng cât mai multe goluri, să ajut echipa și să prind Campionatul European, pentru mine este un target foarte important, dar cele mai importante obiective sunt cele cu echipa", a mai spus Adrian Petre. 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 3-0. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni se întrec în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și