Închide meniul

Adrian Porumboiu a luat foc după ce a auzit că Liga 1 se mută în Turcia: "E o prostie. Au gândire de raion"

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 aprilie 2020, 7:49

Adrian Porumboiu a luat foc după ce a auzit că Liga 1 se mută în Turcia: "E o prostie. Au gândire de raion"

MMA / MMA2 via Hepta

E o prostie asta cu meciurile în Turcia, asta denotă nivelul celor de la LPF. Au gândire mică, au gândire de raion. Mă așteptam să fie cu un comunicat legat de organizare. Germania va fi prima țară care va relua campionatul”, a spus Adrian Porumboiu la Prosport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Porumboiu: ”După 1 iunie putem începe și noi”

Adrian Porumboiu a mai spus că, după 1 iunie, se poate relua fotbalul chiar în România. Acesta și-a argumentat opinia prin faptul că situația în Turcia este mult mai gravă decât în România. Turcii au aproape 100.000 de cazuri de coronavirus.

După 1 iunie putem începe și noi. În Turcia pandemia e mai aprigă ca în România, bine că nu au zis ăștia să joace în Belarus. Ar fi fost amuzant. Cine îți garantează că vestiarele din Antalya sunt sterile?”, a mai spus Adrian Porumboiu.

Campioana Ligii 1 se poate decide în Antalya. Planul gândit de FRF și acceptat de echipe

Federația Română de Fotbal a găsit o soluție inedită în încercarea de a relua Liga 1. Le-a propus cluburilor, într-o videoconferință, să mute meciurile în Turcia. Planul a fost pe placul oficialilor celor 14 echipe, astfel că această variantă are șanse mari să fie pusă în aplicare.

Secretarul general al FRF, Gabriel Bodescu, a venit cu propunerea inedită, ca echipele din Liga 1 să se mute în Antalya. Pot face chiar și pregătirea acolo și apoi să dispute toate partidele rămase din acest sezon, în cazul în care situația din România nu va permite acest lucru.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și