Închide meniul

Adrian Porumboiu dezvăluie cât de puternic a fost Borcea în fotbal: "Țineți minte că el spunea că firele de iarbă le controla"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 aprilie 2020, 6:11

Adrian Porumboiu dezvăluie cât de puternic a fost Borcea în fotbal: "Țineți minte că el spunea că firele de iarbă le controla"

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Adrian Porumboiu a fost patron la FC Vaslui

Porumboiu și Borcea au avut conflicte dure în trecut, însă fostul arbitru pare că a îngropat secura războiului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când a venit aici, la Vaslui, a intrat în cantonament, la hotel și a ieșit după două zile și jumătate (râde cu subînțeles). Își amintește el, sper să nu se supere…

Este un tip simpatic, nu am avut niciun fel de problemă…. Era o perioadă în care el conducea tot. Țineți minte că el spunea că firele de la iarbă le controla… Nu mai vorbesc de vânt, vântul era clar”, a declarat Adrian Porumboiu la Prosport.

Adrian Porumboiu, contre dure cu Borcea

De-a lungul timpului, Adrian Porumboiu și Cristian Borcea au avut conflicte dure în cadrul emisiunilor. De cele mai multe ori, cei doi se jigneau dur. Toate aceste lucruri se întâmplau când Adrian Porumboiu își dorea ca Vasluiul să câștige titlul în Liga 1.

Dacă i-a căzut vopseaua de pe păr pe mintea puțină pe care o are e problema mea? Pe Borcea nu-l salvează nici 5.000 de ani de detenție! Nu îi e rusine? Să stea în banca lui! Să mă dau la o parte din fața lui Borcea, cel care a stricat tot.

Reclamă

A cumpărat și vântul, le-a luat mașini la arbitri, le-a dat bani. Borcea e bolnav, l-a prins taifunul de la Miami. Chiar nu îi e rușine? Am spus clar că este penalty, ce pot să fac mai mult?”, spunea Adrian Porumboiu după un meci Vaslui – Dinamo.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și