Închide meniul

Adrian Streinu-Cercel le dă o veste proastă suporterilor: "Nu veți vedea prea curând meciuri cu zeci de mii de oameni în tribune!"

Antena Sport Publicat: 9 mai 2020, 6:39

Adrian Streinu-Cercel le dă o veste proastă suporterilor: "Nu veți vedea prea curând meciuri cu zeci de mii de oameni în tribune!"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Adrian Streinu-Cercel

  • Liga 1 s-ar putea relua în luna iunie
  • Adrian Streinu-Cercel spune că va dura până vor fi spectatori pe stadioane
  • Echipele revin la antrenament după data de 15 mai

Adrian Streinu Cercel consideră că reluarea competițiilor sportive cu spectatori în tribune este un proces de durată. Declarațiile au venit în contextul în care Sorin Cârțu a propus ca pe stadioane să aibă acces doar abonații.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liga 1 s-ar putea relua la mijlocul iunie, în contextul în care echipele vor reveni la antrenamente după data de 15 mai. 

E prematur să se ia în calcul o astfel de variantă. Trebuie făcută o culegere de date solidă, să vedem exact care este situația. Sigur, nimic nu e exclus, dar reluarea activităților sportive cu spectatori este un proces de durată, în opinia mea.

Reclamă

Contează foarte mult coeficientul de transmitere a virusului. Dacă este slab, se poate discuta despre anumite relaxări în acea zonă. După parerea mea, nu veți vedea prea curând meciuri cu zeci de mii de oameni în tribune!”, a spus profesorul Adrian Streinu Cercel pentru Prosport.

Adrian Streinu Cercel: ”În Coreea de Sud au pus păpuși de plastic pe scaune”

Adrian Streinu Cercel spune că România ar putea prelua modelul din Coreea de Sud, acolo unde s-au pus păpuși de plastic pe scaune. 

Reclamă

Știu că în Coreea de Sud au pus păpuși de plastic sau de carton pe scaunele spectatorilor”, a mai spus Adrian Streinu-Cercel.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular!
Liga 1 • 11 mart., 22:19
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular! Bătălie dură pentru titlu şi pentru evitarea retrogradării!
Probleme mari financiare pentru o echipă care se luptă pentru primele locuri în Liga 1
Liga 1 • 2 feb., 16:24
Probleme mari financiare pentru o echipă care se luptă pentru primele locuri în Liga 1! A pus drepturile TV gaj!
Răzvan Burleanu a anunţat o schimbare majoră în fotbalul românesc
Liga 1 • 30 ian., 18:06
Răzvan Burleanu a anunţat o schimbare majoră în fotbalul românesc: „S-a aprobat regula 5+6”. Ce se întâmplă în 2024 şi 2025
Un fost atacant al lui Dinamo a revenit în Liga 1!
Liga 1 • 25 ian., 13:48
Un fost atacant al lui Dinamo a revenit în Liga 1! A fost prezentat oficial la noua echipă