Închide meniul

Adversar istoric pentru CSA Steaua la inaugurarea „bijuteriei” din Ghencea! Când va avea loc meciul

Alexandru Ivan Publicat: 18 iunie 2021, 23:33

Reclamă
Adversar istoric pentru CSA Steaua la inaugurarea „bijuteriei din Ghencea! Când va avea loc meciul

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

CSA Steaua va inaugura stadionul din Ghencea

CSA Steaua – OFK Belgrad are o încărcătură istorică uriașă pentru arena din Ghencea. Tot împotriva sârbilor a fost inaugurat și vechiul stadion al „militarilor”, în urmă cu 47 de ani de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua – OFK Belgrad, amical de lux pentru inaugurarea Ghencea

Duelul dintre CSA Steaua și OFK Belgrad va avea loc pe 7 iulie 2021, potrivit gsp.ro. Până acum, naționalele Austriei și Macedoniei de Nord au fost singurele echipe care au pășit pe arena ultramodernă din Ghencea, pentru antrenamentele de la Euro 2020.

În prezent, OFK Belgrad evoluează al treilea eșelon din Serbia. Aceasta a fost o fostă mare putere a fotbalului iugoslav, cu 5 titluri de campioană.

Daniel Oprița a atras atenția încă de anul trecut asupra meciului de inaugurare a noului stadion. Antrenorul „militarilor” nu a vrut un adversar prea puternic ca să evite o posibilă umilință.

„Militarii”,  blocați în Liga 2

Cu toate că va juca pe un stadion ultramodern, CSA Steaua nu va avea drept de promovare în Liga 1. Militarii” nu vor face nici transferuri spectaculoase. În aceste condiții, Daniel Oprița a făcut apel la înțelegerea suporterilor.

Reclamă

„Nu avem obiectiv promovarea pentru că nu se poate şi nu putem aduce atât de mulţi jucători câţi mi-aş fi dorit eu. Se încearcă, dar sunt mai multe şanse să nu avem drept de promovare. De aia nici nu putem să aducem prea mulţi jucători valoroşi. Obiectivul este că nu putem să promovăm, suntem siguri în momentul ăsta. Serios vorbind, să ne clasăm pe un loc cât mai bun, în primele 4 sau primele 10.

Mi-aş fi dorit să avem şi în acest sezon obiectiv promovarea. Vom vedea cum vor reacţiona suporterii, sper şi îi rog să fie în continuare lângă echipă. Asta e situaţia şi ar trebui să înţeleagă. Dacă nu s-a găsit până acum un investitor… Îi rog să fie alături de echipă şi vor veni şi vremuri mai bune”, a declarat Daniel Oprița, la Digi Sport.

FRF a precizat, într-un punct de vedere solicitat de Digi Sport, că o structură sportivă organizată sub forma unui club sportiv de drept public nu poate participa în competiţiile organizate de LPF.

Reclamă 4 / 0/3

 

 

 

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:59 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-0. Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și