Închide meniul
Video

Afacerea anului în România! Gigi Becali, ofertă uriașă pentru 3 jucători de la Viitorul

Antena Sport Publicat: 17 aprilie 2020, 19:27

Reclamă

Dacă va accepta oferta, Regele își va asigura bugetul pentru încă un sezon. În schimbul celor trei jucători ar putea să primească 3 milioane de euro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali își dorește trei fotbaliști de la Viitorul

Trei dintr-o lovitură si toți de la Hagi. Becali și-a luat gândul de la Andrei Chindriș și și-a întors privirea spre echipa de la care a făcut transferuri pe bandă rulantă de-a lungul vremii. Portarul Căbuz și fundașii Ghiță și Boboc sunt noile ținte pentru titlu ale roș-albaștrilor.

Patronul lui FCSB a pregătit 3 milioane de euro pentru cei 3 mușchetari ai Regelui. Ei li se pot alătura lui Tănase, Coman, Nedelcu și Vînă, aduși tot de la Viitorul. De apărătorul de 21 de ani, Ghiță, se interesează și Universitatea Craiova.

Hagi are nevoie de bani ca să își țină academia în viață. A tăiat salariile la toți angajații pe un an și jumătate! 

"Cum să n-avem probleme pentru că am avut de negociat 150 de contracte. La fel de importanţi sunt şi cei care tund iarba, care fac de mâncare şi cei care spală echipamentul. Până la urmă am ajuns la o înţelegere cu toţi angajaţii clubului. Greul abia acum începe, când se va termina această stare de urgenţă", a declarat președintele Viitorului, Gică Popescu, pentru AntenaSport.

Reclamă

Și jucătorii vicecampioanei câștigă salariile pe jumătate, pe timp de criză. Tănase, Coman și Man vor lua salariile întregi abia în octombrie.

Viitorul și FCSB au avut același număr de goluri primit în timpul sezonului regulat (29). Constănțenii au ajuns în play-out și nu vor mai juca împotriva echipei lui Becali, când campionatul se va relua. Dintre cei trei fotbaliști doriți de FCSB, Cătălin Căbuz este cel mai în vârstă – are 23 de ani.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și