Închide meniul

Afacerile de milioane plănuite de Gigi Becali sunt în aer: "Nimeni, dar absolut nimeni nu face asta. Nouă ni s-a spus de multe ori"

Antena Sport Publicat: 30 mai 2020, 5:20 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Reclamă
Afacerile de milioane plănuite de Gigi Becali sunt în aer: "Nimeni, dar absolut nimeni nu face asta. Nouă ni s-a spus de multe ori"

Profimedia

Veşti proaste pentru Gigi Becali

Patronul FCSB primeşte o veste proastă chiar de la vărul său. Victor Becali spune că nimeni nu face oferte în acest moment. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nimeni, dar absolut nimeni nu face oferte în perioada asta. Noua ni s-a spus de foarte multe ori că se gândesc să termine campionatul ăsta, să treacă perioada asta, și după.
Acum nimeni nu se gândește la transferuri. Cred că multe cluburi și-au luat gândul de la transferuri anul acesta
”, a anunțat Victor Becali la Digisport.

Man și Coman, monitorizaţi de echipe puternice

Patronul FCSB a anunțat în ultima vreme că a existat interes pentru Dennis Man din Italia, de la o echipă mare.Napoli și Milan sunt giganții din Serie A care s-au interesat ”perla” lui Becali, care vrea să încaseze 15 milioane de euro. Și pe Coman vrea să îl vândă tot în Serie A. Roma este echipa care s-a interesat de ”Mbappe”, iar prețul e mai mic: 10 milioane de euro plus 20% dintr-un viitor transfer.

Recomandări

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:54

Serbia – Anglia 0-1. Bellingham, debut excelent la EURO 2024! Selecționata lui Southgate a început asaltul pentru marele trofeu

23:50

România – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Aşteptarea a luat sfârşit. „Tricolorii” debutează la EURO 2024! Echipele probabile

23:37

Programul românilor de luni, de la Campionatele Europene de Nataţie de la Belgrad! Competiţia e live în AntenaPLAY

23:31

Primele imagini din cantonamentul FCSB-ului din Olanda! Marius Ştefănescu şi Daniel Popa, sub comanda lui Elias Charalambous

23:02

„Nici el nu crede!” Răzvan Raț a reacționat, după ce Nicolae Stanciu a spus că România poate învinge orice adversar la EURO 2024

22:54

Jude Bellingham a marcat primul gol al Angliei, de la EURO 2024! Cifre fabuloase ale starului de la Real Madrid

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și