Închide meniul

Afacerile de milioane plănuite de Gigi Becali sunt în aer: "Nimeni, dar absolut nimeni nu face asta. Nouă ni s-a spus de multe ori"

Antena Sport Publicat: 30 mai 2020, 5:20 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Reclamă
Afacerile de milioane plănuite de Gigi Becali sunt în aer: "Nimeni, dar absolut nimeni nu face asta. Nouă ni s-a spus de multe ori"

Profimedia

Veşti proaste pentru Gigi Becali

Patronul FCSB primeşte o veste proastă chiar de la vărul său. Victor Becali spune că nimeni nu face oferte în acest moment. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nimeni, dar absolut nimeni nu face oferte în perioada asta. Noua ni s-a spus de foarte multe ori că se gândesc să termine campionatul ăsta, să treacă perioada asta, și după.
Acum nimeni nu se gândește la transferuri. Cred că multe cluburi și-au luat gândul de la transferuri anul acesta
”, a anunțat Victor Becali la Digisport.

Man și Coman, monitorizaţi de echipe puternice

Patronul FCSB a anunțat în ultima vreme că a existat interes pentru Dennis Man din Italia, de la o echipă mare.Napoli și Milan sunt giganții din Serie A care s-au interesat ”perla” lui Becali, care vrea să încaseze 15 milioane de euro. Și pe Coman vrea să îl vândă tot în Serie A. Roma este echipa care s-a interesat de ”Mbappe”, iar prețul e mai mic: 10 milioane de euro plus 20% dintr-un viitor transfer.

Recomandări

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:09

„Ştiu cum vor juca!” Starul Slovaciei, mesaj ferm înaintea duelului decisiv cu România de la EURO 2024

21:05

Elveţia – Germania şi Scoţia – Ungaria (22:00) LIVE TEXT! Luptă strânsă pentru locul 3 din Grupa A de la EURO 2024. Echipele

21:00

UEFA ia măsuri după „cazul” lui Cristiano Ronaldo! Fenomenul pe care oficialii vor să îl combată la EURO 2024

20:37

Gabi Balint a analizat prestația tricolorilor din Belgia – România 2-0! Care îi este singurul regret

20:30

Jucătorul remarcat de Dorinel Munteanu, după ce România a fost învinsă de Belgia: „A fost formidabil!”

19:44

Un nou transfer la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „E ca şi luat!” Salariul pe care îl oferă

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 5 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și