Închide meniul

"Ai văzut interviul?" Întrebarea care l-a scos din sărite pe Camora: "Eu am citit acolo"

Antena Sport Publicat: 18 septembrie 2020, 20:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

Reclamă
"Ai văzut interviul?" Întrebarea care l-a scos din sărite pe Camora: "Eu am citit acolo"

Mario Camora a deschis scorul ]n FC Arge; / CFR Cluj

Mario Camora/ Hepta

Mario Camora a devenit cetăţean român şi poate deveni primul jucător străin care poate juca pentru naţionala României. Mirel Rădoi a avut un mesaj tranşant pentru Mario Camora. Faptul că a cântat imnul României nu este de ajuns pentru a fi convocat pentru meciurile naţionalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am văzut că a început să cânte imnul, mie nu îmi plac lucrurile astea. Mie îmi plac lucrurile mult mai serioase", a fost mesajul selecţionerului. Întrebat după partida cu Astra despre acest lucru, Camora s-a enervat. 

"Ai văzut interviul? Eu am cântat? Am citit acolo. Are dreptate Mister, el ştie. Apoi a dat şi alt interviu. Asta este şi nu cred că este un subiect din care să veţi să îl transformaţi în scandal", a izbucnit Camora, care a vorbit şi despre situaţia de la FCSB. 

"E complicată această situaţie şi noi am trecut prin ea. Sper să îşi revină şi să fie mai mulţi la primul meci", a mai spus Camora. 

Mario Camora a învățat și imnul României

Camora a mărturisit că a învățat și o parte din imn pentru procesul de naturalizare, deși încă nu știe toate cele unsprezece strofe pe de rost. Doar pe prima a recitat-o.

Reclamă

Dacă sunt chemat la națională, e important să știi și imnul. Total, total, încă nu îl știu. Eu acolo am fost la jurământ și a fost mai ușor, dar e un imn lung. Eu am crezut la început e ca la națională”, a povestit Camora râzând.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și