Închide meniul
Video

Ajutor pentru Gnohere și Adi Popa în scandalul cu Becali. "Suntem oameni, nu animale"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 aprilie 2020, 17:35 / Actualizat: 12 mai 2021, 13:48

Atacantul francez a fost bagat în șomaj tehnic alături de Planic, Adi Popa, Momcilovic, Stan și Bălgrădean. "Nu le mai dau 20.000 de euro pe lună unora care nu mă ajută cu nimic, pe timp de pandemie. Oricum, la vară îşi terminau contractele şi plecau", spune Becali. Bizonul îi transmite patronului că înțelegerea lui este valabilă până în 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Harlem Gnohere, atac la Gigi Becali

"Alzheimer. Boală progresivă care distruge memoria și alte funcții mentale importante. Neuronii se degradează și mor, ceea ce se traduce prin distrugerea memoriei", a postat Gnohere pe o rețea de socializare.

Francezul care a marcat 6 goluri în această stagiune este susținut de un fost jucător al roș-albaștrilor.

"Asta este exclus, să bagi unii jucători în șomaj tehnic și pe alții să nu-i bagi. Am văzut că a comunicat și FIFA, nu se face așa ceva. Eu zic că doar din comunicare și din întelegere, să mergi și să vorbești cu jucatorul. Că doar suntem oameni, nu suntem animale!", a reacționat Gabriel Enache în exclusivitate pentru AntenaSport.

Sunt probleme la aproape toate cluburile. Peste 200 de jucători din Liga 1 vor să rămână liberi de contract.

Reclamă

"Nici nu ştiam ce e. Cand au scris 'şomaj tehnic' a trebuit să merg la traducător pentru că nu ştiam acel cuvânt în română. Această situaţie nu ne favorizează şi vrem să se rezolve cât mai repede posibil", a declarat Nicolas Gorobsov de la FC Voluntari.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
Vezi toate știrile
Citește și