Închide meniul

Al doilea transfer făcut de spanioli la Dinamo! Janusz Gol a fost prezentat oficial

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 august 2020, 14:38 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:38

Al doilea transfer făcut de spanioli la Dinamo! Janusz Gol a fost prezentat oficial

Facebook FC Dinamo

Janusz Gol a semnat cu Dinamo

În aşteptarea lui Cosmin Contra, spaniolii investitori de la Dinamo continuă campania de achiziţii. L-au transferatpe Janusz Gol de la KS Cracovia, echipă la care joacă Sergiu Hanca şi Cornel Râpă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Janusz Gol a semnat cu Dinamo

"OFICIAL. Janusz Gol la Dinamo București

București, 25 august 2020. Mijlocașul polonez Janusz Gol, ultima oară la KS Cracovia, este noul jucător al echipei Dinamo București pentru următoarele două sezoane competiționale, a declarat directorul sportiv Rufo Collado pentru site-ul oficial, www.fcdinamo.ro.

Fost internațional al Poloniei, cu 8 selecții pentru prima reprezentivă, Janusz Gol (34 de ani) și-a început cariera la Polonia-Stal Swidnica și a mai evoluat pentru GKS Belchatow, Legia Varșovia, Amkar Perm și KS Cracovia.

Bun venit la Dinamo București, Janusz Gol!

Reclamă

31 de meciuri a jucat Janusz Gol, sezonul trecut, pentru KS Cracovia, 26 în campionat, 3 în Cupa Poloniei și 2 în Europa League. A marcat un gol în prima ligă a Poloniei pentru echipa la care evoluează jucătorii români Sergiu Hanca și Cornel Râpă.

5 trofee are Janusz Gol în palmares. Este campion al Poloniei cu Legia Varșovia (2013) și de patru ori a câștigat Cupa Poloniei, trei trofee cu Legia Varșovia (2011, 2012, 2013) și unul cu KS Cracovia, obținut luna trecută, scor 3-2 în finală cu Lechia.

18 partide și 3 goluri a adunat Janusz Gol în Europa League pentru Legia Varșovia și KS Cracovia", a transmis Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Janusz Gol a semnat cu Dinamo
  • Al doilea transfer realizat de spanioli

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și