Închide meniul

Al şaselea arbitru din România, confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Anunţul făcut de FRF

Antena Sport Publicat: 1 august 2020, 12:44 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Reclamă
Al şaselea arbitru din România, confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Anunţul făcut de FRF

Fifa.com

Un nou arbitru a fost confirmat cu noul coronavirus

"Federația Română de Fotbal anunță că a fost depistat pozitiv cel de-al șaselea arbitru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialul de joc în cauză face parte din lotul pentru Liga 2 și a fost delegat ultima oară în urmă cu câteva zile, la un meci amical, iar acum a fost retras de la delegări până când acesta va fi confirmat vindecat. De asemenea, colegii săi din brigadă au intrat în izolare și urmează să fie retestați.

FRF: "S-au testa 140 de arbitri"

În ultimele zile, Federația Română de Fotbal a testat peste 140 de arbitri din loturile pentru Liga 1 și Liga 2.

Reprezentanții mass-media sunt rugați să respecte confidențialitatea informațiilor medicale și viața privată a arbitrilor și să evite să dezvăluie identitatea celor afectați de COVID-19", se arată într-un comunicat remis de FRF.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
Vezi toate știrile
Citește și