Închide meniul

Gabriel Torje s-a infectat cu COVID-19! Flavius Stoican, lovit de ghinion înainte de startul sezonului

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 ianuarie 2022, 13:18 / Actualizat: 25 martie 2023, 14:33

Gabriel Torje s-a infectat cu COVID-19! Flavius Stoican, lovit de ghinion înainte de startul sezonului

Debutul lui Flavius Stoican pe banca "câinilor"

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gabriel Torje s-a infectat cu COVID-19! Flavius Stoican a primit o veste proastă chiar în perioada de pregătire din această iarnă. Unul dintre liderii din vestiarul „câinilor” a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriel Torje s-a infectat cu COVID-19

Gabi Torje (32 ani) a fost infectat cu coronavirus, anunţă fanatik.ro. Acesta a efectuat luni un test rapid la Timișoara, iar rezultatul a fost pozitiv. Acum, dinamovistul se află acasă, în izolare.

Starea lui Torje este una bună. El nu are decât câteva simptome ușoare de COVID-19, mai informează sursa citată.

Cotat la 450.000 de euro pe site-urile de specialitate, Gabi Torje a bifat 13 apariţii pentru Dinamo în actualul sezon, reuşind să înscrie 4 goluri şi să ofere 2 pase decisive.

Citește și:

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir, verdict crunt pentru Dinamo: „Scapă în Divizia B”

Dinamo trăieşte periculos în Liga 1. După 21 de etape disputate din sezonul regulat echipa din Ştefan cel Mare e pe locul 15, direct retrogradabil. Mircea Rednic a fost dat afară şi a fost readus Flavius Stoican, în speranţa că Dinamo se va salva.

Reclamă

Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, nu le dă nicio şansă de a evita retrogradarea celor de la Dinamo.

„Are scăpare Dinamo. Scapă în Divizia B. Are, are, scapă în Divizia B”, i-a ironizat Dumitru Dragomir pe cei de la Dinamo, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Alarmă la Dinamo
  • Un titular s-a infectat cu COVID-19

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și