Închide meniul

Alarmă la FCSB! Florin Tănase a ieşit accidentat din antrenament. Câţi titulari indisponibili are Toni Petrea

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 aprilie 2021, 17:04

Alarmă la FCSB! Florin Tănase a ieşit accidentat din antrenament. Câţi titulari indisponibili are Toni Petrea

profimediaimages.ro

Florin Tănase a ieşit accidentat din antrenament

Emoţii mari în tabăra FCSB. Florin Tănase a ieşit accidentat de la antrenament, cu două zile înaintea meciului cu Academica Clinceni. Căpitanul roş-albaştrilor a acuzat dureri la picior, scrie Fanatik. De asemenea, acesta mai avea şi probleme la spate care nu-i dădeau pace. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sfaff-ul medical a decis ca Tănase să părăsească de urgenţă baza de pregătire. Acesta va afla miercuri care este situaţia. Toni Petrea are probleme mari cu accidentările. Pe lângă golgheterul FCSB, de la echipă lipsesc alţi trei titulari. Este vorba de Olimpiu Moruţan, Florinel Coman şi de Darius Olaru. 

Cotat la 4 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Florin Tănase are un sezon excelent. Căpitanul roş-albaştrilor a marcat 20 de goluri, în toate competiţiile, în 29 de apariţii.

EXCLUSIV | Florin Tănase nu mai suportă situația din Liga 1! ”A zis să plece odată afară!" 

Înainte de accidentare, golgheterul din Liga 1 i-a transmis un mesaj clar lui Gigi Becali. Sătul de arbitrajele din ţara noastră, Florin Tănase abia așteaptă să plece din România.

Reclamă

"Oamenii nu mai pot. Tănase a zis să plece odată afară, să scape de România. Nu există așa ceva. Nu mai vor oamenii să rămână în țara asta. Astea nu-s greșeli, astea sunt drăcești, nu greșeli", a declarat Gigi Becali pentru AS.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! Vezi toate știrile
Citește și