Închide meniul

Alex Bourceanu, despre cum i s-a schimbat viața după ce a renunțat la fotbal: „Nu mai am casa plină!”

Cosmin Olteanu Publicat: 30 aprilie 2023, 11:57

Alex Bourceanu, despre cum i s-a schimbat viața după ce a renunțat la fotbal: Nu mai am casa plină!”

Alex Bourceanu, despre cum i s-a schimbat viața după ce a renunțat la fotbal

Alex Bourceanu, în timpul unui interviu / AS.ro.

  • Alex Bourceanu, despre cum i s-a schimbat viața după ce a renunțat la fotbal
  • 38 de ani are Alex Bourceanu

Alex Bourceanu a vorbit despre cum i s-a schimbat viața după ce a renunțat la fotbal! Fostul fotbalist a agățat ghetele în cui, în iarna lui 2019, ultima echipă pentru care a evoluat fiind Gloria Buzău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cariera de fotbalist, Alex Bourceanu a obținut șapte trofee, toate în tricoul FCSB-ului.

Alex Bourceanu, despre cum i s-a schimbat viața după ce a renunțat la fotbal

Alex Bourceanu susține că relațiile, cu foarte mulți dintre prietenii săi, s-au „răcit”, după ce a renunțat la cariera de fotbalist.

Reclamă

„De când m-am lăsat de fotbal, nu mai am casa plină. Dar asta nu spune nimic despre acei oameni. Ar putea spune ceva, dar, ca să generalizez, nu spune nimic despre acei oameni. Ca să ai casa plină trebuie să-ți poți permite o casă plină. Apoi, fiecare dintre prietenii mei erau la o vârstă la care își puteau permite burlăcia…

Între 25 și 45 de ani prieteniile între băieți nu prea mai sunt, dar după 45, când cresc copiii, probabil revin băiețiile. Erau momente foarte frumoase. Era un mod în care eu mă mențineam proaspăt și aveam plăcerea de a juca fotbal. Acele întâlniri mă deconectau de la fotbal. Dacă eram singur, mă gândeam doar la fotbal”, a declarat Alex Bourceanu, în cadrul podcastului „Fiță cu Adiță”.

Reclamă

Alex Bourceanu, noi dezvăluiri despre bătaia cu Gabi Tamaș de la FCSB

Fostul fotbalist a vorbit și despre bătaia cu Gabi Tamaș de la FCSB. Incidentul violent a avut loc în februarie 2015, la o petrecere organizată de Bourceanu cu ocazia împlinirii a 12 ani de căsnicie cu Adina Bourceanu.

„Am sărit la bătaie o singură dată! Da, am mai vorbit (n.r. cu Gabi Tamaș). E greșeala mea, în mare măsură. Era Costel Gâlcă antrenor. Nu e o întâmplare fericită asta. Eram simpatici dacă nu s-ar fi întâmplat. Și dacă mă gândesc la nevastă-mea, s-a stricat petrecerea. Erau 12 ani de căsătorie.

Nu e o chestie care să îmi facă plăcere. Nu e ceva ce mă definește. A fost o situație neprevăzută și pur și simplu s-a întâmplat. Bineînțeles că am rămas prieteni”, a mai spus Alex Bourceanu.

Reclamă 4 / 0/3

Moderatul podcastului a dezvăluit faptul că Gabi Tamaș a ieșit cel mai „șifonat” în urma acestui scandal: „Bourceanu împreună cu fratele lui s-au luat la bătaie cu Gabi Tamaș. A doua zi, la 8 dimineața, Gabi Tamaș mă sună: „Vino ca să mă fardezi, adu-mi un make-up artist din ăla, pentru că nu pot să mă duc așa la antrenament. A trebuit să îi găsesc un make-up artist, ca era vânăt la ochi”.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat