Închide meniul

Alex Chipciu, golul etapei în Liga 1! Execuție fabuloasă în UTA – CFR Cluj, din semi-foarfecă

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 septembrie 2021, 21:52

Alex Chipciu, golul etapei în Liga 1! Execuție fabuloasă în UTA – CFR Cluj, din semi-foarfecă

Alex Chipciu a jucat la FCSB în perioada 2012-2016

Alex Chipciu, într-un interviu / Alex Nicodim via hepta

CFR Cluj a mers la UTA fără mulți titulari, dar absențele nu au reprezentat o problemă pentru campioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Chipciu, gol de generic în UTA – CFR Cluj

Chipciu a deschis scorul pentru CFR Cluj în minutul 27, printr-o execuție fabuloasă. Jucătorul de 32 de ani a reluat la colțul, din semi-foarfecă, iar mingea s-a oprit aproape de vinclu.

A fost primul gol din acest sezon al Ligii 1 pentru Alex Chipciu. El mai marcase doar în meciul cu Borac Banja Luka din turul 1 al preliminarilor Champions League. Și acela a fost un super-gol, care s-a dovedit decisiv în economia calificării.

De asemenea, meciul cu UTA este primul de la revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj când Alex Chipciu este titular. Sub comanda „Bursucului”, Chipciu a jucat doar cinci minute în meciul din Cupa României cu Universitatea Craiova, scor 0-1.

Alex Chipciu a rămas la CFR Cluj

Potrivit Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF, Chipciu îşi încheiase raporturile contractuale cu campioana României. Agentul jucătorului care are cel mai mare salariu din Liga 1 a anunțat că au fost doar din motive de ordin juridic.

Reclamă

„Nu a reziliat. Dacă ar fi reziliat, aş fi ştiut şi eu. E o chestie foarte simplă, cu vechiul contract, nefiind pe listă, nu putea fi trecut. A terminat vechiul contract şi a semnat pe restul de contract pe care îl mai avea, cu restanţe şi ce mai are de primit, ca să poată fi trecut pe listă. Atât şi nimic mai mult”, a dezvăluit Giovanni Becali, pentru prosport.ro

Anunţul făcut de celebrul impresar a venit la numai câteva ore după ce LPF anunţase că Chipciu a devenit jucător liber de contract.

850.000 de euro este cota de piață a lui Chipciu, conform Transfermarkt.com. În 2016, Anderlecht plătea 3 milioane de euro pentru a-l transfera pe internaţionalul român de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și