Închide meniul

Alex Chipciu, resemnat după FCSB – CFR Cluj 3-0: "Nu am putut să ieșim din apărare!". Ce a spus despre greșeala de la golul lui Olaru

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 martie 2021, 19:47 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Alex Chipciu, resemnat după FCSB – CFR Cluj 3-0: "Nu am putut să ieșim din apărare!". Ce a spus despre greșeala de la golul lui Olaru

Alex Chipciu, golul etapei

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

A fost cel mai bun meci din acest sezon făcut de echipa lui Toni Petrea. FCSB a învins-o pe CFR Cluj după cinci partide de secetă. Până la acest meci, clujenii aveau patru victorii consecutive în fața roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – CFR Cluj 3-0 | Alex Chipciu, resemnat

"Am luat bătaie. Au fost mai buni. Au meritat victoria. Rezultatul arată ce am jucat noi în seara asta. E ușor acum să spui ca n-am jucat bine și să dai vina pe diferite motive. Ne-au dominat. N-am avut puterea să ieșim din apărare. În astfel de meciuri cauți o grămadă de motive", a spus Alex Chipciu, după FCSB – CFR Cluj 3-0. 

FCSB a deschis scorul în derby după o greșeală imensă comisă de Alex Chipciu. Experimentatul jucător al clujenilor "i-a pus" mingea pe tavă lui Darius Olaru, care l-a învins pe Sandomierski.

"Îmi asum acea greșeală. Daca nu greșeam eu acolo, cred că scoteam un 0-0. Trebuie să accept consecințele. Nu mă așteptam să greșesc. 

Ne vom ridica și vom lua campionatul. Am jucat și în 10 oameni. A fost greșeala mea. Trebuie să ne ridicăm să fim mai puternici. Pentru fiecare jucător este dureroasă această înfrângere. Aveam alt moral. Sperăm să recuperam puntele pierdute până la intrarea în play-off", a mai spus Alex Chipciu.

Reclamă

Echipa lui Petrea dat un festival ofensiv împotriva CFR-ului. Ultimul meci când FCSB înscria trei goluri a fost impotriva codașei Poli Iași, pe 30 ianuarie. De atunci, elevii lui Petrea au marcat mai mult de un gol într-un singur meci din cele 8 disputate până la duelul cu CFR Cluj din această seară.

FCSB – CFR Cluj 3-0

Este cea mai categorică victorie a roș-albaștrilor în fața clujenilor din august 2013 până în prezent. FCSB, condusă atunci de Laurențiu Reghecampf, câștiga cu același scor din această seară. Piovaccari, Adi Popa și Cristi Tănase înscriau în partida respectivă.

După ce și-a învins categoric marea rivală, FCSB s-a distanțat la trei puncte în fruntea clasamentului. Duelurile pentru titlu se vor da în play-off, după înjumătățirea punctelor.

Reclamă 4 / 0/3

Roș-albaștrii au motive să spere dacă vor termina pe primul loc la finalul sezonului regulat. De când există sistemul cu play-off şi play-out, echipa care a câştigat sezonul regulat, a reuşit să câştige şi campionatul. Au mai rămas doar două etape de disputat până la finalul sezonului regulat. 

A fost a cincea victorie consecutivă în Liga 1 pentru FCSB. Totodată, a fost prima înfrângere pentru CFR Cluj după 5 etape de invincibilitate. 

FCSB mai are de jucat cu Universitatea Craiova și Sepsi până la finalul sezonului regulat. De cealaltă parte, CFR Cluj se va duela cu Dinamo și Universitatea Craiova. 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și