Închide meniul

Alex Ioniță, taxat de Daniel Pancu după declarațiile făcute: „Nu e OK ce a făcut, i-am dat mesaj la 5 secunde după!”

Sebastian Cristian Publicat: 12 aprilie 2023, 12:24

Alex Ioniță, taxat de Daniel Pancu după declarațiile făcute: Nu e OK ce a făcut, i-am dat mesaj la 5 secunde după!”

Alex Ioniță, taxat de Daniel Pancu după declarațiile făcute

Alex Ioniță, în timpul unui interviu / Facebook FC Rapid 1923

  • Alex Ioniță, taxat de Daniel Pancu după declarațiile făcute
  • „Nu e OK ce a făcut, i-am dat mesaj la 5 secunde după!”

Alex Ioniță, taxat de Daniel Pancu după declarațiile făcute. Fostul fotbalist e de părere că jucătorul Rapidului a întrecut măsura la interviul de după meciul cu Sepsi, pierdut de giuleșteni cu scorul de 0-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid ocupă actualmente locul 5 în play-off-ul Ligii 1, cu 28 de puncte, după 3 etape desfășurate. Doar Sepsi este în spatele formației din Giulești, cu 24 de puncte.

Alex Ioniță, taxat de Daniel Pancu după declarațiile făcute: „Nu e OK ce a făcut, i-am dat mesaj la 5 secunde după!”

„Chiar vorbeam cu cineva foarte apropiat de el. I-am dat mesaj la 5 secunde după ce am văzut declaraţia. Nu e OK, practic îi spui antrenorului să te scoată din echipă.

Reclamă

Nu a fost OK, la 5 secunde după ce l-am văzut i-am trimis cuiva un mesaj, unei persoane care ţine foarte mult la el”, a afirmat în această dimineaţă Pancu, potrivit gsp.ro.

„Eu unul am jucat foarte slab, îmi pare rău pentru suporterii care au venit atâţia kilometri. Cred că suntem într-un moment în care nu ne regăsim sub nicio formă.

Reclamă

Îmi doresc să-mi ajut echipa, să marchez, dar nu ştiu, nu pot să-mi explic ce se întâmplă. Atât pot momentan, ăsta sunt, îmi pare rău.

Are (n.r. – Adrian Mutu) toate motivele acum să nu mă bage. Când n-am mers să-l salut, am considerat că aveam dreptate atunci, pentru că jucam OK, dar acum are tot dreptul să nu mă mai bage să joc, pentru că am evoluat foarte slab”, au fost declarațiile făcute de Alex Ioniță.

Daniel Niculae, reacție furibundă după Sepsi – Rapid 2-0: „Am fost penibili! Mai bine rămânem acasă!”

Daniel Niculae, președintele Rapidului, a avut o reacție furibundă după Sepsi – Rapid 2-0, partidă din etapa a treia a play-off-ului Ligii 1. În prezent, Rapid se află pe locul 5 din play-off, cu 28 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Niculae consideră inadmisibilă atitudinea pe care jucătorii Rapidului au avut-o la meciul cu Sepsi.

Golurile partidei de la Sfântu Gheorghe au fost semnat de Tudorie și Ștefănescu.

„Noi cum crezi că suntem? Suntem la fel de dezamăgiți de la primul suporter până la ultimul angajat al clubului. Am făcut un meci foarte slab. În prima repriză am fost penibili, sincer. Să n-ai o tresărire de orgoliu, să n-ajungi să dai la poartă, să-ți creezi ocazii. Primul șut pe poartă l-am avut în minutul 35. Nu știu ce s-a întâmplat.

A doua repriză să spunem că a fost cât de cât un plus pentru jucătorii care au intrat după pauză. Dacă mergem la Craiova și repetăm aceeași partidă, mai bine rămânem acasă. Aseară cred că o minune a făcut ca scorul să nu fie mai nefavorabil. Ăsta e adevărul. Ar fi culmea să mă ascund în spatele adevărului și să nu spun lucrurilor pe nume.

Jucătorii sunt inteligenți și știu să-și facă autocritica, să înțeleagă ce partidă slabă și modestă au făcut. Trebuie să ne trezim și meciul acesta să fie un accident. Mai avem foarte multe meciuri cu echipe foarte bune. Avem nevoie de un rezultat pozitiv la Craiova.

Nu-mi dau seama de ce am fost atât de slabi. N-aș putea să nominalizez pe cineva peste media echipei. Am fost o apă și-un pământ! Sper ca toată lumea să fie la fel de supărată cum suntem noi. Am făcut numai lucruri pe care nu trebuia să le facem”, a declarat Daniel Niculae, pentru fanatik.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur.
Liga 1 • 17:37
Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..”
Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 15:41
Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României
Echipa naţională • 10:20
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!”
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”