Închide meniul
Video

Alexandru Bota, vărul lui Olimpiu Moruțan, visează să-i calce pe urme internaționalului român: „Vreau să joc la FCSB și să mă bat la campionat!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 16 februarie 2023, 20:27

Alexandru Bota, vărul lui Olimpiu Moruțan, visează să-i calce pe urme mijlocașului de la Pisa

Alexandru Bota, vărul lui Olimpiu Moruțan / Antena Sport

Alexandru Bota, vărul lui Olimpiu Moruțan, visează să-i calce pe urme internaționalului român. Puștiul joacă la juniorii celor de la Universitatea Cluj și poartă numărul 10 la naționala U15, fiind unul dintre jucătorii de perspectivă pe care îi propune țara noastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Visul lui Alexandru Bota este să evolueze în Premier League, dar este conștient că are foarte mult de muncă. Până la acel moment, vărul lui Olimpiu Moruțan și-a fixat un obiectiv clar: să joace la FCSB și să se bată la titlu.

Alexandru Bota, vărul lui Olimpiu Moruțan, visează să-i calce pe urme internaționalului român: „Vreau să joc la FCSB și să mă bat la campionat!”

„Vreau să joc la o echipă care se bate la campionat, FCSB, iar în străinătate mi-ar plăcea la nebunie să joc în Premier League. Idolul meu este Lionel Messi. Eu sunt decar, mijlocaș ofensiv.

(n.r. Ce sfaturi ți-a dat Olimpiu Moruțan?) Muncă, muncă și iar muncă. Visez să-i calc pe urme, să jucăm împreună la națională, mi-a și zis asta”, a spus Alexandru Bota.

Victor Becali, noi detalii despre transferul lui Olimpiu Moruțan la Pisa: „S-ar duce direct în Serie A! Eu cred că se face”

Victor Becali a oferit noi detalii despre transferul lui Olimpiu Moruțan la Pisa. Impresarul are mare încredere că italienii vor activa clauza de cumpărare definitivă.

Reclamă

Mijlocașul român a fost împrumutat de Pisa de la Galatasaray în vara lui 2022. De atunci Olimpiu Moruțan a avut evoluții foarte bune în tricoul echipei din Serie B.

Pentru a-l transfera definitiv, Pisa trebuie să achite 5,5 milioane de euro turcilor de la Galatasaray. Victor Becali nu crede că suma reprezintă un impediment, ba din contră.

„Moruțan nu mai poate fi dorit până în vară, dar Pisa poate și ea să promoveze și atunci s-ar duce direct în Serie A cu Pisa, care are această opțiune. Nu poate să o facă altcineva. Pisa, până în mai, are opțiunea, deci ei pot activa opțiunea și este jucătorul lor.

Reclamă 4 / 0/3

Da, 5,5 milioane de euro este opțiunea de transfer definitiv. Evoluțiile lui sunt bune, joacă bine, eu cred că se va face opțiunea. Dacă nu, se întoarce la Galatasaray și poate avea altă variantă. Nu e neapărat ca Pisa să promoveze pentru a activa opțiunea. E un club stabil financiar care poate plăti această sumă”, a spus Victor Becali, la Prima Sport.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. De Moura şi-a dat autogol, Selmani a egalat! „Câinii” au ratat un penalty şi au avut un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și