Închide meniul

Alexandru Tudorie, primul gol la Universitatea Craiova: "Am luat mingea cu încredere!" Ce spune de lupta cu FCSB și CFR Cluj

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 martie 2021, 18:18 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Alexandru Tudorie, primul gol la Universitatea Craiova: "Am luat mingea cu încredere!" Ce spune de lupta cu FCSB și CFR Cluj

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Alexandru Tudorie, după primul gol la Craiova

Tudorie a marcat din penalty chiar înainte de fluierul final. A șutat la firul ierbii și l-a păcălit pe Florin Iacob, care a plonjat în direcția opusă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Mă bucur că am câștigat. Mă bucur ca am dat gol. E bine că am câștigat și suntem aproape de CFR Cluj și FCSB. Mă bucur ca sunt sănătos și pot să mă antrenez", a declarat Alexandru Tudorie, după Craiova – UTA Arad 2-0.

Alexandru Tudorie, primul gol la Universitatea Craiova

Tudorie a fost protagonistul unui moment tensionat în repriza secundă. Și-a ieșit din minți când spaniolul Camara nu i-a pasat în fața porții. Ibericul a șutat direct în portarul Iacob. 

"A fost decizia lui Camara. E bine ca am câștigat până la urmă. Urmează pauza acum, după care pregătim următorul meci. Am luat mingea cu încredere și am marcat.

Important este sa luăm meciurile pas cu pas. Ne dorim cele trei puncte la fiecare meci. Noi ne pregătim bine la toate partidele", a mai spus Alexandru Tudorie.

Reclamă

Alexandru Tudorie este împrumutat de la Arsenal Tula până la finalul sezonului. Rușii l-au transferat în 2019, de la FC Voluntari, pentru 400.000 de euro.

Tudorie a mai evoluat pentru Oțelul și FCSB. El are 10 apariții și la selecționata U21. 

Universitatea Craiova – UTA Arad 2-0

După 2-0 cu UTA, Craiova s-a apropiat la patru puncte de CFR Cluj și FCSB. Cele două rivale au meci direct vineri, derby-ul pentru locul întâi la finalul sezonului regulat. Oltenii merg ceas sub comanda lui Ouzounids: au câștigat 6 din primele 8 jocuri cu antrenorul grec în toate competițiile.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, UTA a rămas cu 33 de puncte, la patru lungimi de play-off. Restul formațiilor care se luptă pentru primele șase poziții au câte un meci mai puțin disputat. Momentan, ultimele două locuri de play-off sunt ocupate de FC Botoșani și Academica Clinceni.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și