Închide meniul

Alexandru Tudorie, primul gol la Universitatea Craiova: "Am luat mingea cu încredere!" Ce spune de lupta cu FCSB și CFR Cluj

Alexandru Ivan Publicat: 16 martie 2021, 18:18 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Reclamă
Alexandru Tudorie, primul gol la Universitatea Craiova: "Am luat mingea cu încredere!" Ce spune de lupta cu FCSB și CFR Cluj

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Alexandru Tudorie, după primul gol la Craiova

Tudorie a marcat din penalty chiar înainte de fluierul final. A șutat la firul ierbii și l-a păcălit pe Florin Iacob, care a plonjat în direcția opusă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Mă bucur că am câștigat. Mă bucur ca am dat gol. E bine că am câștigat și suntem aproape de CFR Cluj și FCSB. Mă bucur ca sunt sănătos și pot să mă antrenez", a declarat Alexandru Tudorie, după Craiova – UTA Arad 2-0.

Alexandru Tudorie, primul gol la Universitatea Craiova

Tudorie a fost protagonistul unui moment tensionat în repriza secundă. Și-a ieșit din minți când spaniolul Camara nu i-a pasat în fața porții. Ibericul a șutat direct în portarul Iacob. 

"A fost decizia lui Camara. E bine ca am câștigat până la urmă. Urmează pauza acum, după care pregătim următorul meci. Am luat mingea cu încredere și am marcat.

Important este sa luăm meciurile pas cu pas. Ne dorim cele trei puncte la fiecare meci. Noi ne pregătim bine la toate partidele", a mai spus Alexandru Tudorie.

Reclamă
Reclamă 4

Alexandru Tudorie este împrumutat de la Arsenal Tula până la finalul sezonului. Rușii l-au transferat în 2019, de la FC Voluntari, pentru 400.000 de euro.

Tudorie a mai evoluat pentru Oțelul și FCSB. El are 10 apariții și la selecționata U21. 

Universitatea Craiova – UTA Arad 2-0

După 2-0 cu UTA, Craiova s-a apropiat la patru puncte de CFR Cluj și FCSB. Cele două rivale au meci direct vineri, derby-ul pentru locul întâi la finalul sezonului regulat. Oltenii merg ceas sub comanda lui Ouzounids: au câștigat 6 din primele 8 jocuri cu antrenorul grec în toate competițiile.

Reclamă

De cealaltă parte, UTA a rămas cu 33 de puncte, la patru lungimi de play-off. Restul formațiilor care se luptă pentru primele șase poziții au câte un meci mai puțin disputat. Momentan, ultimele două locuri de play-off sunt ocupate de FC Botoșani și Academica Clinceni.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:50

Real Madrid a rămas fără căpitan! Nacho Fernandez s-a despărţit, după 23 de ani, de „galactici”. Mesaj de adio impresionant

14:20

Spaniolii trag un semnal de alarmă înainte de Slovacia – România: „Este o alertă serioasă de blat!”

14:10

EXCLUSIVEdi Iordănescu, mesaj categoric pentru jucători, înainte de Slovacia – România! Vrea doar victoria: „Luptăm pentru locul 1!”

12:50

FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”

12:48

Novak Djokovic, anunţ radical înainte de Wimbledon 2024: „Dacă nu voi fi la maximul meu, voi da şansa altcuiva să joace”

12:38

Croaţii, acuzaţii fără precedent la EURO 2024, după ce Italia a egalat în al optulea minut de prelungiri: „Favoritul lui Collina”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și