Închide meniul

Alibec, reacţie nervoasă când a aflat că este schimbat. Şi-a făcut cruce şi a adresat cuvinte dure!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 iulie 2020, 19:49 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Alibec, reacţie nervoasă când a aflat că este schimbat. Şi-a făcut cruce şi a adresat cuvinte dure!

Captură Digi Sport

Denis Alibec, schimbat de Bogdan Andone chiar înainte de final

Bogdan Andone a decis să îl schimbe cu un minut înainte de final, fapt care l-a nemulţumit pe atacantul de 29 de ani. Acesta s-a descătuşat şi a adresat cuvinte greu de reprodus spre banca de rezerve.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec, nemulţumit de decizia luată de Bogdan Andone

Alibec şi-a făcut cruce şi nu s-a ferit să îi ceară socoteală antrenorului Astrei. "De ce mă schimbi acum?", a răbufnit internaţionalul român. Acesta i-a predat banderola lui Constantin Budescu şi a continuat să vocifereze de pe marginea terenului. În locul lui a intrat Silviu Balaure.

Denis a fost extrem de nervos încă din startul partidei. A avut o intervenţie brutală în minutul 7 şi a văzut cartonaşul galben. Astfel, va fi suspendat pentru următorul meci, cel cu Gaz Metan Mediaş.

În timpul reprizei secunde cu FC Botoşani, Alibec a fost chemat la margine de Bogdan Andone. Tehnicianul a dezvăluit ce i-a cerut să facă.

"I-am spus să încerce să se demarce mai mult pe partea lui Şeroni, pentru că avea cartonaş galben. Denis ştie să scoată galbene, iar dacă ar fi avut oportunitatea ar fi scos eliminare sau ar fi scăpat singur spre poarta adversă", a declarat Bogdan Andone la finalul meciului.

Reclamă

Denis Alibec a înscris 14 goluri în această ediţie de campionat. Nu a marcat cu FC Botoşani, dar a reuşit o dublă cu FCSB şi a făcut 2-2 în confruntarea cu CFR Cluj.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și