Închide meniul

"Am avut telefonul bombardat!" Marius Şumudică, aproape de "trădarea anului!" Fanii dinamovişti l-au vrut după demisia lui Jerry Gane

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 martie 2021, 15:06 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

"Am avut telefonul bombardat!" Marius Şumudică, aproape de "trădarea anului!" Fanii dinamovişti l-au vrut după demisia lui Jerry Gane

Abaca Press / AA via Hepta

Marius Şumudică, dorit de fani la Dinamo

Jerry Gane şi-a dat demisia după ce Dinamo a pierdut partida cu FC Argeş, scor 1-2. Gheorghe Mulţescu a revenit la echipă, deşi fanii din DDB l-ar fi vrut pe Marius Şumudică. Dezvăluirea a fost făcută chiar de fostul antrenor de la Gaziantep. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am avut telefonul bombardat. Au spus aseară că lucrurile sunt blocate și că așteaptă să dau răspunsul. Îi respect, dar nu sunt pregătit mental să vin la Dinamo.

Ei sunt de respectat, dar eu nu mă văd în postura să stau pe banca la Dinamo. Am mai fost căutat o dată, când era Mutu președinte, dar tot n-am putut accepta”, a declarat Marius Șumudică, la Digisport.

Prima reacţie a lui Gheorghe Mulţescu după revenirea la Dinamo

Gigi Mulțescu a oferit primele declarații din postura de nou antrenor al lui Dinamo. "SMURD-ul" se teme de lupta pentru evitarea retrogradării. A avut un mesaj și pentru Pablo Cortacero.

"Este o nouă provocare din partea echipei mele de suflet pentru care am mai făcut astfel de gesturi. E mai greu acum, pentru că timpul lucrează împotriva noastră. Nu mai e timp, s-au pierdut puncte, s-au scurs etapele.

Reclamă

Am emoții pentru că e vorba de soarta echipei. Sunt speranțe. Este o situație mai grea decât ceva din vară. E criză de timp. Mă bucur că pot să ajut echipa. Dacă iese treaba bine și salvăm echipa, voi fi și mai fericit. Contractul e până în vară, dar dacă ai rezultate, e clar că vei fi apreciat", a declarat Gigi Mulțescu.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și