Închide meniul

”Am primit o ofertă de ultimă oră!” Un club din La Liga a pus banii pe masă pentru Chindriș. ”E o echipă mare”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 mai 2020, 20:02

”Am primit o ofertă de ultimă oră!” Un club din La Liga a pus banii pe masă pentru Chindriș. ”E o echipă mare”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Andrei Chindriș a fost ofertat din La Liga

Valeriu Iftime stă pe gânduri și încearcă să îi crească prețul internaționalului de tineret. Nici fundașul central nu se grăbește să plece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Chindriș, ofertat de o echipă din campionatul Spaniei

La începutul săptămânii trecute, jurnaliștii de la Superdeporte anunțau că Valencia este în discuții avansate pentru a-l transfera pe fundașul de 21 de ani. Patronul lui FC Botoșani confirmă negocierile.

"Am primit o ofertă de ultimă oră. Este vorba de un împrumut cu 200.000 de euro și o clauză de cumpărare definitivă de 1 milion de euro. Este o echipă din Spania, din prima ligă. Nu este o echipă mică! Culmea, este chiar mare", a declarat Iftime la Digi Sport.

Conducătorul moldovenilor a surprins. A dezvăluit că Andrei Chindriș nu își dorește să plece acum, chiar dacă este vorba de o echipă din La Liga. Internaționalul de tineret a refuzat-o și pe FCSB.

"Contează ce spune copilul. Până acum, când era o ofertă de la FCSB, jucătorii plecau ca și săgețile. El spune că se simte bine aici, că îi place vestiarul. Îi place și antrenorul și vrea să rămână până în vară. Se vorbește mult de el, dar asta nu îl afectează. Este un fotbalist foarte bun", a anunțat finanțatorul lui FC Botoșani.

Reclamă

Pentru Chindriș, Gigi Becali a oferit cel mai mult 580.000 de euro. Pe lista echipelor interesate de fundașul central ar mai fi Leipzig și Salzburg. Chindriș mai are contract cu FC Botoșani până în vara anului viitor. În mai puțin de un an, cota fundașului moldovenilor a crescut de la 350.000 de euro la 800.000 de euro.

Jucătorul de 21 de ani a fost titular în 25 de meciuri din această ediție de campionat. Chindriș și-a câștigat postul de titular și la naționala de tineret. A jucat în toate cele cinci meciuri din preliminariile pentru Euro 2021.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și