Închide meniul

„Am simțit nevoia să ne apărăm!” Cristi Balaj i-a dat replica lui Mihai Stoica după scandalul monstru de arbitraj din Chindia – CFR Cluj 0-1. Campioana României cere de urgenţă VAR în Liga 1!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 decembrie 2021, 19:45

„Am simțit nevoia să ne apărăm! Cristi Balaj i-a dat replica lui Mihai Stoica după scandalul monstru de arbitraj din Chindia – CFR Cluj 0-1. Campioana României cere de urgenţă VAR în Liga 1!

Cristi Balaj este preşedintele lui CFR Cluj

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Cristi Balaj i-a dat replica lui Mihai Stoica

Președintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, a emis un comunicat cu privire la faza controversată din meciul cu Chindia Târgoviște, câștigat cu 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana a câştigat meciul după un gol controversat marcat de Bilel Omrani. Înainte ca mingea să ajungă la Omrani, Valentin Costache a fost lovit în mână de balon, dar arbitrul Radu Petrescu a lăsat jocul să continue, în ciuda protestelor celor de la Chindia.

„Ca urmare a ultimelor acuze din mass-media cu privire la deciziile arbitrului central al partidei Chindia Târgoviște – CFR 1907 Cluj și după ce a revăzut și analizat fazele de arbitraj, președintele clubului CFR 1907 Cluj dorește să facă următoarele precizări:

Odată cu 1 iulie 2021, au intrat în vigoare noile reglementări din Legile Jocului, mai precis privind “Legea 12 – jucarea mingii cu mâna”, iar membrii comisiei IFAB au constatat că nu fiecare atingere a mingii cu mâna / brațul de către un jucător reprezintă o abatere.
“Jucarea mingii cu mâna în mod accidental, care duce la înscrierea unui gol de către un coechipier sau creează o ocazie de înscriere a unui gol nu va mai fi considerată o abatere.”

Campioana CFR Cluj cere sistem VAR în Liga 1

În ceea ce privește faza golului echipei noastre, fază la care anterior înscrierii acestui gol mingea a lovit mâna lui Costache, pentru a anula reușita, arbitrul trebuia să constate că fotbalistul echipei noastre a atins în mod deliberat mingea cu mâna, ținând cont de următoarele considerente: distanța de la care a venit mingea (foarte mică în cazul nostru), viteza mingii (mare în cazul nostru), dar și dacă jucătorul duce mâna spre minge (ceea ce nu s-a întâmplat, Costache a încercat să-și retragă mâna în spate pentru a feri mingea).

Reclamă

Dacă totuși faza golului echipei noastre poate naște discuții, un lucru este cert: la faulturile asupra lui Graovac și Omrani, din minutele 8, respectiv 85, echipa noastră a fost privată de două penalty-uri clare. În același timp, suntem convinși că erorile de arbitraj nu au fost comise în mod intenționat, iar introducerea sistemului VAR, pentru care clubul nostru militează de doi ani, va rezolva o parte din aceste greșeli.

Menționăm faptul că acest comunicat nu a venit în contextul de a acuza, dar am simțit nevoia să ne apărăm în urma ultimelor atacuri la adresa noastră”, se arată în comunicatul emis de Cristi Balaj.

Citește și:

Mihai Stoica, atac cu talpa la arbitrul meciului Chindia – CFR Cluj 0-1

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Radu Petrescu, arbitrul meciului Chindia Târgovişte – CFR Cluj, scor 0-1. Managerul general de la FCSB a ieşit la atac şi anunţă că a fost viciere de rezultat.

Reclamă 4 / 0/3

MM nu înţelege cum a fost acordat golul Billel Omrani, din moment ce, la aceeaşi fază, Valentin Costache a atins mingea cu mâna.

„Nu am văzut în viața mea henț mai clar. Îi mai lipsea să o bage în geantă. Probabil că nu a dat penalty pentru CFR Cluj pe final pentru că știa că a fost henț. Plus că trebuia eliminat și Boateng. Este viciere de rezultat. Din nou! Să nu vă mai mirați de ce are CFR Cluj un avans atât de mare. Să vă mirați când va fi arbitrată corect.

Același arbitru care a inventat fault la Sibiu – CFR și a făcut-o campioană pe CFR și a retrogradat Voința. Când Beto a dat cu piciorul în pământ. A inventat atunci! Acum i-a intrat ceva în ochi și nu a văzut că a luat-o Costache cu mâna.

Trebuia exclus definitiv de atunci Petrescu. E clar că ai interes când inventezi. Suntem bătaia de joc a tuturor. Dacă aveam VAR se rezolvau multe„, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și