Închide meniul

"Am vorbit cu domnul Argăseală!" Sosirea înlocuitorului lui Bălgrădean la FCSB se poate amâna

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 aprilie 2020, 5:12

"Am vorbit cu domnul Argăseală!" Sosirea înlocuitorului lui Bălgrădean la FCSB se poate amâna

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Valeriu Argăseală este președintele CA de la FCSB

Numai că, odată cu întreruperea campionatului din cauza pandemiei, Liga 1 se va prelungi, iar portarul ar trebui să vină la FCSB pe 30 iunie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Ambrosie, președintele celor de la Poli Iași, a luat deja legătura cu FCSB pentru ca Ștefan Târnovanu să mai rămână până se termină actuala ediție de campionat, în contextul în care acesta este unul dintre jucătorii U21 pe care se bazează Mircea Rednic. Târnovanu este văzut ca un înlocuitor pentru Bălgrădean. 

Am discutat cu domnul Argăseală despre Târnovanu, deoarece noi vom fi nevoiți să îl mai ținem cel puțin încă o lună peste înțelegerea pe care o avem cu FCSB. Noi ne bazăm pe el pentru regula U 21, iar planurile lui Mircea Rednic s-ar da automat peste cap dacă noi îl pierdem pe Târnovanu la 30 iunie și campionatul ar continua.

Este clar că acest campionat nu o să se termine până atunci, iar dacă cei de la FRF decid ca unele contracte să se prelungească printr-o derogare, atunci domnul Argăseală a spus că este de acord să ni-l lase până la sfârșitul lui iulie. Din campionatul următor vom vedea ce o să facem”, a spus Ambrosie pentru Prosport.

Târnovanu nu se teme de presiunea pusă de Gigi Becali

În vârstă de 19 ani, Ștefan Târnovanu nu se teme de presiunea de la FCSB și de eventualele critici venite din partea lui Gigi Becali.

Reclamă

Am văzut că se ia domnul Gigi Becali de toți jucătorii, chiar dacă pe finalul anului trecut aveau o serie foarte bună… Opt victorii în ultimele 10 meciuri… Totuși, după un meci mai slab, patronul te critică imediat… Dar e normal dacă el bagă banii…

Eu nu sunt genul care să pună la suflet, încerc să fiu calculat, să nu mă las influențat nici de vorbele bune, nici de critici. Cred că este important la domnul Gigi Becali ca jucătorul să fie constant. Asta o să încerc să fac și eu când voi ajunge acolo, la București!”, a spus Ștefan Târnovanu pentru Fanatik.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și