Închide meniul

Amenzi colosale pentru CSA Steaua! Ce nereguli incredibile s-au găsit la stadionul din Ghencea

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 noiembrie 2023, 19:33

Amenzi colosale pentru CSA Steaua! Ce nereguli incredibile s-au găsit la stadionul din Ghencea

Amenzi colosale pentru CSA Steaua

Stadionul din Ghencea/ Profimedia

CSA Steaua a primit amenzi colosale, după ce la stadionul din Ghencea s-au găsit nereguli incredibile. Inspecţia Muncii, împreună cu Jandarmeria, au efectuat controale la arena roş-albaştrilor, iar ca urmare a problemelor găsite, s-au aplicat amenzi în valoare de nu mai puţin de 600.000 de lei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stadionul din Ghencea a fost inaugurat în 2020, arena costând aproape 100 de milioane de euro.

Amenzi colosale pentru CSA Steaua

Ca urmare a controlului efectuat de Inspecţia Muncii, a fost descoperită o firmă de pază şi protecţie la care lucrau 623 de persoane fără forme legale de angajare sau cu documente de angajare înregistrate după începerea activităţii, fiind aplicate amenzi în valoare totală de 600.000 lei.

„Inspecţia Muncii, prin Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Bucureşti, a identificat o firmă de pază şi protecţie la care lucrau 623 de persoane fără forme legale de angajare (muncă nedeclarată) sau cu documente de angajare înregistrate după începerea activităţii. În urma controlului au fost aplicate amenzi în valoare totală de 600.000 lei”, arată o postare de pe pagina de Facebook a Ministerului Muncii şi Solidarităţii Sociale.

Astfel, controlul s-a desfăşurat în perioada 1-8 august, pe stadionul Ghencea, împreună cu Jandarmeria Română.„În urma controlului s-au constatat următoarele încălcări privind legislaţia muncii: 16 persoane prestau activitate fără a avea încheiate contracte individuale de muncă; pentru 308 persoane societatea a transmis în REVISAL contractele individuale de muncă după data începerii activităţii; 299 persoane prestau activitate peste norma de muncă prevăzută în contractul individual de muncă”, mai transmite sursa citată.

Reclamă

Totodată, fiecare contravenţie a fost sancţionată cu amendă de 200.000 lei, conform Legii 53/2003 – Codul Muncii.

Daniel Opriţa poate pleca de la CSA Steaua în iarnă

Daniel Opriţa poate pleca de la CSA Steaua în iarnă! Antrenorul echipei din Ghencea nu are cea mai bună relaţie cu conducerea clubului, anunţând deja că se va despărţi de CSA Steaua la finalul sezonului, atunci când îi expiră şi contractul.

Cu toate acestea, sunt şanse mari ca Daniel Opriţa să plece mai devreme din Ghencea. Potrivit fanatik.ro, Chindia Târgovişte este formaţia care îl vrea pe Daniel Opriţa în această iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

În acest moment, antrenorul celor de la Chindia Târgovişte este Vasile Miriuţă, dar sunt şanse mari ca acesta să părăsească echipa la finalul anului 2023. Şi Miriuţă are contract cu Chindia până la finalul acestui sezon, dar fostul antrenor de la CFR Cluj are o clauză prin care se poate despărţi de formaţia din Târgovişte dacă nu încheie anul pe locurile 1-4 din liga secundă.

În cazul în care Vasile Miriuţă nu va reuşi să termine anul 2023 în primele patru echipe din liga secundă, Chindia Târgovişte va încerca să îl aducă pe Daniel Opriţa, cu speranţa că antrenorul va găsi o soluţie pentru a îşi încheia contractul cu formaţia din Ghencea cu şase luni mai devreme.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și