Închide meniul

Amenzi uriașe după incidentele de la derby-ul Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 2-0! Șapte suporteri, interziși un an pe stadioane

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 15 februarie 2022, 10:51

Amenzi uriașe după incidentele de la derby-ul Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 2-0! Șapte suporteri, interziși un an pe stadioane

Amenzi uriașe după incidentele de la derby-ul Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 2-0

AS.ro

Amenzi uriașe după incidentele de la derby-ul Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 2-0

Universitatea Craiova a fost amendată cu 10.000 lei după incidentele de la derby-ul cu FC U Craiova 1948. De asemenea, șapte persoane au fost interzise pe stadioanele din țară și amendate cu 6.200 lei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Sancțiuni aplicate de jandarmi la meciul de fotbal Universitatea Craiova – FCU Craiova 1948

În urma meciului de fotbal dintre Universitatea Craiova – FCU Craiova 1948, Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova a sancționat contravențional 7 suporteri, cu amendă valoare totală de 6200 lei și s-a luat asupra acestora măsura de interzicere a accesului la competițiile sportive, pe o perioadă de 1 an.

Suporterii au fost sancționați pentru că au aruncat în direcția suprafeței de joc cu obiecte de orice fel.

În continuare, se fac verificări pentru identificarea tuturor celor care au încălcat normele legale în vigoare, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Reclamă

De asemenea, a fost sancționat contravențional organizatorul, cu amendă în valoarea de 10.000 lei pentru nerespectarea obligațiilor ce-i revin conform legii, în ceea ce privește efectuarea unui control riguros al persoanelor la intrarea în stadion și interzicerea accesului cu făclii, torțe, artificii, materiale explozive, incendiare sau fumigene.

Recomandăm suporterilor, ca pe timpul competițiilor sportive să se manifeste în mod civilizat și să nu se implice în incidente, care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, întrucât, pe lângă amendă, li se poate aplica și sancțiunea complementară de interzicere a accesului la competițiile și jocurile sportive de genul celor la care aceștia au săvârșit fapte antisociale, potrivit Legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive”, se arată în comunicatul emis de Jandarmerie.

Incidente în tribune la Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 2-0

„Bătălia Olteniei” a început fulminant în tribune. Fanii olteni au pus în scenă un adevărat spectacol pirotehnic pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar meciul a fost întrerupt minute bune.

Reclamă 4 / 0/3

Mai întâi, în minutul 5, suporterii oaspeţilor de la FCU au aprins mai multe torţe şi fumigene, apoi le-au aruncat în teren. Arbitrul central Marcel Bîrsan a fost nevoit să întrerupă partida timp de două minute.

N-a durat mult până când a început din nou show-ul la Craiova. În minutul 10, a venit rândul ultraşilor de la CSU să creeze o atmosferă asemănătoare celei întâlnite de Revelion. Pe lângă obişnuitele torţe şi fumigene, aceştia au dat drumul şi la artificii, producând o atmosferă electrizantă, demnă de cea din America de Sud.

Duelul s-a reluat după aproximativ 6 minute, după ce spectacolul pirotehnic a luat sfârşit.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” Vezi toate știrile
Citește și