Închide meniul

„Amical de lux!”. FCSB şi-a stabilit un meci test. Cristi Ganea poate debuta la roş-albaştri

Alex Masgras Publicat: 7 septembrie 2023, 8:32

Reclamă
„Amical de lux!. FCSB şi-a stabilit un meci test. Cristi Ganea poate debuta la roş-albaştri

Farul - FCSB LIVE TEXT, ora 21:45

Jucătorii lui FCSB, în timpul meciului cu Universitatea Craiova / Profimedia

FCSB şi-a stabilit un meci test în pauza internaţională. Liderul din Liga 1 va disputa un meci amical în ziua în care naţionala României va juca pe teren propriu cu Israel, în preliminariile EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va juca împotriva celor de la CSM Alexandria, formaţie nou-promovată în eşalonul secund şi ocupanta locului 17 în Liga 2 după 5 etape.

„Amical de lux!”. FCSB şi-a stabilit un meci test. Cristi Ganea poate debuta la roş-albaştri

FCSB va juca sâmbătă, de la ora 11:00, la Baza Arcom din Berceni, un meci amical contra celor de la CSM Alexandria. Nou-promovată în liga secundă, CSM Alexandria s-a lăudat cu partida pe care o va disputa sâmbătă.

„Amical de lux cu FCSB

În pauza competițiilor interne, prilejuită de meciurile echipei naționale, CSM Alexandria va susține un amical cu una dintre cele mai puternice formații din România, FCSB.

Reclamă

Partida va avea loc sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 11:00, la Baza Arcom din Berceni.

FCSB nu se va putea baza, logic, pe jucătorii selecționați la loturile naționale. Hai CSM Alexandria!”, a fost anunţul celor de la CSM Alexandria, pe pagina de Facebook.

Meciul de sâmbătă este ocazia perfectă pentru Cristi Ganea, noua achiziţie a celor de la FCSB, să îşi facă debutul la formaţia roş-albastră.

Reclamă 4 / 0/3

După pauza internaţională, FCSB va juca cu Farul Constanţa în etapa cu numărul 9 din Liga 1, în timp ce formaţia din Alexandria o va întâlni pe Gloria Buzău în meciul din etapa a 6-a din Liga 2.

Cristi Ganea a dat detalii despre negocierile cu Gigi Becali

Cristi Ganea este noul jucător a celor de la FCSB. Fundaşul a semnat din postură de jucător liber de contract. Ganea a fost legitimat ultima dată la Panathinaikos.

Fundaşul stânga a mărturisit că a vorbit cu Gigi Becali la telefon. Patronul FCSB spunea anterior că mereu i-a plăcut Cristi Ganea şi acesta este motivul pentru care a ales să îl aducă la FCSB.

„Am simţit că o să vină oferta de la FCSB. Îi mulţumesc domnului Becali pentru laude. Mă antrenez de două luni, perioada cu COVID a fost foarte grea.

Gigi Becali mă cunoaște, am jucat contra FCSB-ului de atâtea ori și cred că am lăsat o imagine bună în fotbalul românesc. Nu am nicio problemă cu criticile, le accept. Nu prea dau interviuri, nu-mi place să ies în evidență. Le accept, poate sunt lucruri pozitive, poate negative, încerc să învăț din ele dacă se poate.

Discuția cu Gigi Becali a decurs bine. Nu m-am întâlnit cu dânsul, am vorbit doar la telefon. A vorbit în stilul lui, plăcut, mi-a spus că mă dorește foarte mult la echipă, că dorea acest transfer mai demult, iar asta m-a încurajat să fac pasul.

Pot juca și mijlocaș și fundaș stânga, dar sunt mai confortabil ca fundaș. Mă bucură enorm că FCSB a început foarte bine campionatul, este o echipă foarte bună. Nu vreau să vorbesc despre titlu, este departe, vreau să o luăm meci cu meci”, a declarat Cristi Ganea la sosirea în ţară, potrivit fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și