Închide meniul

Anamaria Prodan, acuzată că face jocurile în play-out? Clubul care a depus memoriu la CCA după meciul direct

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 10 iulie 2020, 8:53 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Anamaria Prodan, acuzată că face jocurile în play-out? Clubul care a depus memoriu la CCA după meciul direct

Facebook Hermannstadt

Anamaria Prodan, acuzată în Liga 1

Chindia a depus memoriu la Comisia Centrală de Arbitri, cu privire la prestaţia lui Cătălin Popa şi a brigăzii lui. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Să ne explice şi nouă, regulamentar, aceste decizii ale lui Popa! Am şi cerut ca acest arbitru, care nu are ce căuta la Liga 1, cu o mulţime de meciuri stricate la activ, să nu ne mai fie niciodată delegat. Este incredibil ce s-a întâmplat. La faza penaltiului, Martac nici nu-l atinge cu mâna pe Jo. 

Iar înainte de asta, nouă ne este anulat complet aiurea un gol valabil. Dangubic nu avea cum să-l influenţeze pe portarul lor, nu au nicio acoperire regulamentară. Este viciere crasă de rezultat. Altceva e şi mai grav. Ştiu sigur că se decisese ca la Clinceni – Dinamo şi la Chindia – Hermannstadt, meciuri extrem de importante, CCA să dea doi arbitri FIFA, Kovacs, respectiv Haţegan. 

Kovacs a arbitrat normal la meciul lui Dinamo, dar la noi a fost schimbată brigada cu 24 de ore înainte de meci? De ce? De ce au lăsat pe mâna unui asemenea arbitru un meci care poate decide destine?!", a scris pe Facebook, Marcel Ghergu. 
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și