Închide meniul

Anamaria Prodan, atacată în direct! "E acidul sulfuric". Cum a reacţionat imediat soţia lui Reghecampf

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 iunie 2020, 10:23 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:02

Anamaria Prodan, atacată în direct! "E acidul sulfuric". Cum a reacţionat imediat soţia lui Reghecampf

Facebook

Anamaria Prodan, jignită de Ionel Ganea

"Acidul sulfuric, nu? Ne-am împăcat, ne-am împăcat… Dacă facem o analiză, vedem că sunt foarte multe cluburi, pe la care a fost ea, care acum sunt distruse. Pe Anamaria nu trebuie s-o numim investitor. Ea vine, împrumută clubul și ia garanții din drepturile de televizare și își ia jucătorii pe care îi vrea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După cum vedeți, jucătorii pe care îi aduce nu prea fac performanță. Pe ea o interesează doar de ea! Doar partea financiară. Dacă dă un leu, a doua zi scoate 20 de lei. Sunt variante multe de a lua bani. Aduci un jucător și zici că îi dai un salariu, dar, în realitate, salariul e altul. Nu e chiar așa. Și eu pot da 300.000 de euro pentru Hermannstadt și după aceea să scot 500.000 de euro. Toți vor să se îmbogățească peste noapte", a spus Ganea, pentru gsp.ro.

Răspunsul dat de Anamaria Prodan lui Ionel Ganea

Chiar dacă Ganea a fost impresariat de Anamaria Prodan, relaţiile dintre cei doi s-au răcit definitiv, în 2017, atunci când fostul atacant susţinea că aceasta ar fi avut o relaţie cu Dan Alexa. Prodan i-a răspuns şi acum, la fel de rece. 

"Cine e Ionel Ganea?! Aaa, cel care a fost numit de mine antrenor principal la Voluntari și la Tg. Mureș? Aaa, cel care a dezamăgit peste tot pe unde a trecut? Cred că trebuia să-i cer 10% comision de la fiecare contract. Bine că nu i-am cerut, că nu mai avea bani de benzină să meargă la emisiuni.

Păi cum să-i răspundă Anamaria Prodan unui astfel de om? Pe bune! Nu mai știu numele lui și nu am timp să mă uit în spate către oamenii marginalizați de societate sau către oamenii cărora le-am dat șansa să antreneze și s-au făcut de râs. Să auzim numai de bine și să vorbim totuși de oameni care au lăsat ceva în urma lor, nu?", a răspuns Anamaria Prodan pentru sursa citată.
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și