Închide meniul

Anamaria Prodan, declaraţie de dragoste pentru Laurenţiu Reghecampf: "Eu simt tot ce spun! Este aerul meu, echilibrul meu"

Antena Sport Publicat: 11 ianuarie 2021, 13:47

Reclamă
Anamaria Prodan, declaraţie de dragoste pentru Laurenţiu Reghecampf: "Eu simt tot ce spun! Este aerul meu, echilibrul meu"

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan

Recent, Anamaria Prodan a dezvăluit că a contribuit la despărţirea lui Laurenţiu Reghecampf de fosta soţie, Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer. Antrenorul a fost căsătorit timp de 14 ani (1994-2008) cu Mariana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a petrecut de sărbători alături de soţul său şi de Florin Bratu în Dubai. Agentul de jucători nu a ezitat să îi facă o declaraţie publică de dragoste soţului său. 

Nu sunt doar cuvinte mari pentru soțul meu! Eu simt tot ce spun. Laur este echilibrul meu, aerul meu, totul meu. Mă sprijină în tot ce fac și îmi este alături de o viață. Noi doi nu suntem doar suflete pereche ci și parteneri de luptă! Când suntem împreună, nu ne poate sta nimeni în cale!”, a spus Anamaria Prodan, conform Prosport. 

Ce relaţie are Anamaria Prodan cu fosta soţie a lui Reghecampf

De-a lungul timpului, Mariana a criticat-o în dese rânduri pe Anamaria Prodan, dar agentul a trecut peste momentele mai puţin plăcute. Mai mult, Luca, fiul lui Laurenţiu din prima căsnicie, este crescut de Reghe şi Anamaria.

"Am depăşit momentele acelea cu Mariana şi avem o relaţie decentă şi normală. Eu iert, poate una dintre calităţile mele foarte mari este că iert orice. Mă gândesc că la disperare oamenii fac multe lucruri.

Reclamă
Reclamă

Mă gândesc că, dacă Dumnezeu mi-a dat atât de multă putere, iert. Nu uit de fiecare dată, că nu sunt atât de bună ca Iisus, dar încerc", spunea, în trecut, Anamaria Prodan.

În primăvara acestui an, când Luca a împlinit 18 ani, Reghecampf i-a făcut acestuia un cadou de lux: o mașină de teren Toyota Land Cruiser, care are un preţ de aproximativ 65.000 de euro.

Reclamă
Reclamă

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:20

LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-1. Florin Tănase a deschis scorul la Sf. Gheorghe. Primul gol de la revenirea în tricoul roş-albaştrilor

22:20

LIVE VIDEOPAOK – Aris 0-1, în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu e condusă după ce a lovit de două ori bara

22:00

VIDEOFC Porto – Arouca 4-0 a fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal. Braga – Rio Ave începe la 22:30

21:54

Florin Tănase a marcat primul gol de la revenirea la FCSB, în meciul cu Sepsi! A primit o centrare excelentă de la Băluță

21:47

Daniel Bîrligea speră să prindă transferul vieţii şi să-l umple de bani pe Gigi Becali: „O mândrie şi o fericire foarte mare”

21:30

LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos 1-0. Derby-ul Atenei e în direct în AntenaPLAY

1 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 2 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 3 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”
Citește și