Închide meniul

Anamaria Prodan, despre situația de la Dinamo: ”E normal să existe ezitări”. Ce planuri are pe viitor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 mai 2020, 17:52 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Anamaria Prodan, despre situația de la Dinamo: ”E normal să existe ezitări”. Ce planuri are pe viitor

Mediafax Foto / Ovidiu Micsik via hepta

Anamaria Prodan, despre situația de la Dinamo: ”E normal să existe ezitări”. Ce planuri are pe viitor

Ionuț Negoiță a renunțat să mai negocieze cu investitorii spanioli și acum caută alți posibili doritori. Anamaria însă crede că formația din ”Ștefan cel Mare” va avea curând un nou patron care să investească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan: ”Dinamo nu merge în Liga 4”

”Cred că Dinamo nu o să aibă probleme, nu o să meargă în Liga 4. Cineva trebuie să vină cu bani lângă clubul ăsta. Trebuie bani mulți, într-adevăr, nu e o joacă, dar se va găsi cineva. Mi-e greu să cred în asta, că suporterii pot ține un club ca Dinamo. E o chestie de moment.

Am vorbit de foarte multe ori pentru Dinamo, dar de fiecare dată apar lucruri în presă și e o mare problemă. Când lucrurile astea apar în străinătate, că s-au certat, că fiecare parte declară altceva, e normal să există ezitări”, a spus Anamaria, pentru Telekom Sport.

Totodată, Anamaria a fost întrebată ce va face după încheierea pandemiei. Ea a răspuns prompt: ”Nu știu, mă gândesc să cumpăr un club de fotbal”.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și